Optitrade Audiologie Marathon 2019

Gemak voor Gebruikers

De organisatie van de Audiologie Marathon heeft deze keer gekozen voor een thema; een onderwerp waar u in uw praktijk direct baat bij kunt hebben.

‘Gemak voor de gebruiker’ is de rode draad in de presentaties. De sprekers nemen u allen op eigen wijze mee in de ervaringen van gebruikers van hoorhulpmiddelen, de mogelijkheden die het gemak en comfort verhogen en de voordelen daarvan voor de gebruiker én de aanpasser.

Aansluiten op behoefte

We willen u als aanpasser handvatten meegeven voor een adviesgesprek waarmee u uw klant optimaal kunt helpen, zodat hij of zij de keuze maakt voor een hoorhulpmiddel dat het beste aansluit op de verwachtingen, behoeften en budget.

Wat in de presentaties onder meer aan bod komt:

  • Ervaringen van slechthorenden met de afhankelijkheid en de uitdagingen die zij ondervinden in communicatie;
  • De relatie tussen een zo optimaal mogelijk gehoor en het terugbrengen van het risico op het ontwikkelen van dementie;

Technologie maakt steeds meer mogelijk.

Leveranciersplein

De leveranciers presenteren zich op het beursplein. Alle leveranciers hebben inmiddels aangegeven een stand te willen bemannen, dus u krijgt deze dag een compleet overzicht van alles wat nieuw en relevant is.

We zien dat de leveranciers steeds vaker alles uit de kast halen om de aanwezige audiciens tijdens de Marathon op verrassende of ludieke wijze te informeren over hun nieuwe producten, concepten en innovaties. De beurs wordt daardoor steeds aantrekkelijker én belangrijker om te bezoeken.

Omdat ons event ieder jaar groter wordt en meer bezoekers trekt (ook zelfstandige audiciens die geen klant zijn van Optitrade zijn welkom) hebben we de overstap gemaakt naar een andere locatie: Spant! in Bussum.

Voor de presentaties nemen we plaats op de comfortabele stoelen in de kleine theaterzaal, terwijl de stands van de leveranciers staan opgesteld in de buurt van de horeca.

We kunnen ons verheugen op een prima catering!

Starttijden!

Spant! opent haar deuren voor de Optitrade Audiologie Marathon op maandag 28 januari 2019.

Vanaf 8.30 uur staan we klaar om u te verwelkomen. De Marathon start om 9.30 uur en eindigt om 17.15 uur. Daarna hebt u ruimschoots gelegenheid om de beurs te bezoeken onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanmelden en informatie

Wilt u aanwezig zijn bij de Optitrade Audiologie Marathon? Voor Optitrade-klanten zijn hier geen kosten aan verbonden! Voor niet deelnemers is de deelname € 99,50.U kunt zich hier inschrijven of -indien u niet kunt inloggen- een mail sturen naar ondergetekende. En uiteraard gaan we weer StAr-punten voor u aanvragen.

Ik hoop u allen in Bussum te mogen verwelkomen!

Olaf Schuurmans
Manager Audiologie