Eerste spreker bekend Audiologie Marathon 2023!

Achter de schermen zijn we druk bezig met het organiseren van de Audiologie Marathon 2023. Het gaat weer een mooie dag worden met een inspirerend programma vol met gastsprekers, workshops en natuurlijk het leveranciersplein!

We hebben leuk nieuws want we kunnen de eerste spreker van dit jaar bekendmaken. Dat is niemand minder dan Michael Kortekaas. U kent hem wellicht van het Tv-programma Hunted. Michael heeft na zijn opleiding aan het CIOS en de Sportacademie 12,5 jaar gewerkt voor de de Politie(academie) en Defensie. Naast de fysieke gesteldheid van militairen en politiemensen trainde hij deze doelgroepen vooral op gevechtsvaardigheden, procedures en Mentale (veer)Kracht.

In 2010 heeft hij ontslag genomen en is zich gaan richten op de (persoonlijke) ontwikkeling van mensen en teams in een High Performance omgeving.

Al jarenlang helpt hij mensen en teams binnen verschillende bedrijven en overheidsinstanties naar een energieker, fitter en vitaal bestaan door middel van teambuilding, verandermanagement en klantgerichtheid. Zijn motto is: Dat wat je doet, daar wordt je goed in; sluit uitstekend aan op ons thema focus en perspectief. De overige sprekers worden de komende weken bekendgemaakt.

 

Lees hier meer over de Audiologie Marathon 

Bestel hier uw tickets