Esprit Eyewear optical

Jump on board bij Esprit, dat staat voor plezier, optimisme en flair! Met blijmoedige Californische roots staat Esprit garant voor zelfverzekerde, trendy looks die altijd gebruikmaken van hoogwaardige materialen en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding bieden.

De nieuwe Esprit-monturen van dit seizoen zijn het volmaakte eerbetoon aan de visie van het merk: ze zijn niet alleen comfortabel en sterk, maar ook geïnspireerd door de allernieuwste designs. Kijk eens naar deze hippe metallic looks, waarvoor zeer dun draad is gebruikt. Het meesterschap op het gebied van materiaalmixen komt tot uiting in succesvolle combinaties van staal met lichtgewicht Ultem of TR90. De vormen zijn modern en ongedwongen. Bijzondere kleuren zijn het handelsmerk van Esprit en deze collectie stelt wederom niet teleur met zijn palet vol levendige kleuren en pasteltinten in all-over en geaccentueerde interpretaties.

Dames ET17596, Heren ET17599, Klein ET33402: Deze minimalistische metallic monturen van Esprit zijn het perfecte accessoire voor dagelijks gebruik. Ze zijn vervaardigd van dun draad en hebben frisse en klassieke kleuraccenten die met de hand op de randen zijn beschilderd en terugkomen op de gladde oortips. De modellen stralen energie uit, met afgeronde contouren voor dames en kleinere gezichten, en rechthoekige lijnen voor heren. Combineer ze met een van de nieuwe geweldige tinten.

Dames ET17596                                                 Heren ET17599                                                         Klein ET33402

 

Dames ET17597, Dames ET33401: Deze Esprit-brillen zijn onbetwist het favoriete accessoire van dit seizoen. De Esprit-brillenontwerpers onderhouden een intense liefdesrelatie met transparante monturen en ze gaan een stapje verder door materialen te combineren, zoals TR90-randen in mooie pasteltinten en levendige kleuren met roestvrijstalen veren. Deze aantrekkelijke, lichte look heeft het met zijn palet van luchtige nieuwe tinten helemaal bij het rechte eind.

      

Dames ET17597                                                       Dames ET33401

 

Dames ET17598, Heren ET33400, Klein ET33403: Esprit brengt geek chic tot grote hoogten met deze innovatieve brillen van het nieuwe seizoen. Dikke randen met afgeronde en vierkante lijnen zorgen voor een frisse urban noot dankzij inventieve ton-sur-ton keuzes zoals intens rood, paars, groen en de expressieve klassiekers. Deze effen contouren bieden een ongelooflijk draagcomfort; elk montuur is gemaakt van een mix van licht Ultem en superflexibel roestvrijstaal. Ziet er goed uit en voelt geweldig!

Dames ET17598                                                Heren ET33400                                                   Klein ET33403

 

Neem voor meer informatie contact op met:
Charmant Group Benelux – 0348-416646 – sales@charmantgroup.nl – www.charmant.com