Optitrade Personeelsnieuws

Helma Kuipers verlaat Optitrade, maar niet de optiekmarkt

Onze gewaardeerde medewerkster Helma Kuipers, voor u een bekend gezicht van de afdeling Marketing & Communicatie, gaat Optitrade per 1 januari 2019 verlaten. Bij Marcolin Benelux wordt Helma verantwoordelijk voor de sales (West- en Zuid-Nederland) van het merk Web Eyewear én voor de landelijke marketing van alle Marcolin-merken. “Ik heb 11 jaar lang met ontzettend veel plezier bij Optitrade gewerkt en veel processen en veranderingen mogen meemaken. Ik ga Optitrade en mijn collega’s hier zeker missen, maar ik vind het een uitdaging om een nieuwe weg in te slaan. En gelukkig zal ik op die weg veel klanten van Optitrade weer tegenkomen. Ik kan dus met plezier zeggen: tot ziens!”

Wij zullen Helma ook gaan missen, maar wensen haar natuurlijk vooral heel veel succes in haar nieuwe baan bij een mooi optiekbedrijf!
De invulling van Helma’s functie is in een vergevorderd stadium en we verwachten begin januari haar opvolger aan u te kunnen voorstellen.

Anki Beursgens gaat het avontuur aan

Ook Anki Beursgens verlaat Optitrade per 1 januari. Anki is 6 jaar lang Office Manager en steunpilaar van onze directeur en de RVC geweest. Haar droom om zich te vestigen op Aruba wilde echter niet wijken en daarom heeft Anki besloten deze avontuurlijke stap te wagen.

Op Aruba opent zij haar eigen bedrijf in de verhuur van fietsen en scooters. Een stap waar veel mensen van dromen, maar die door slechts enkelen wordt gezet. Wij vinden het stoer! We wensen Anki heel veel succes en hopen dat haar droom op de beste manier werkelijkheid wordt.

Olaf Schuurmans wordt Manager Audiologie

Onze audiciens kennen Olaf Schuurmans sinds twee jaar als Productspecialist Audiologie. Een functie die hij vanuit zijn ruime ervaring succesvol heeft ingevuld én steeds verder uitgebreid met extra verantwoordelijkheden. Met ingang van 1 januari krijgt Olaf er nog meer verantwoordelijkheden bij en wordt hij Manager Audiologie.

Pim Föster en Jan Weber blijven nauw betrokken bij de strategische en operationele opzet van Optitrade Audiologie en zetten zich samen met Olaf in voor de handhaving van de sterke positie van de zelfstandige audiciens in Nederland.