Starkey lanceert Experience Program voor audiciens en maakt Livio nóg toegankelijker

Dat Starkey Livio (AI) een nieuwe standaard heeft gezet is voor de meeste audiciens wel duidelijk. De bijzonder goede geluidsreproductie, unieke veiligheidsopties en additionele features vallen goed in de smaak.

Ook de klantbeoordelingen liegen er niet om. Huidige gebruikers beoordelen de geluidskwaliteit van Livio toestellen met een score van gemiddeld 98%*.

Starkey gelooft wereldwijd in “The gift of hearing” en heeft als missie om zoveel mogelijk mensen de beste hoorervaring te bieden. Dit betekent dat Starkey producten bereikbaar moeten blijven, ongeacht de innovaties. Bereikbaar voor de eindgebruiker, maar ook voor de professional. Dit doet Starkey door de basis modellen van Livio direct in de ZN database te plaatsen, geselecteerde audiciens in een rap tempo op te leiden, extra verkooppunten te zoeken en eindgebruikers zelf Livio te laten ervaren. Dat laatste is waar Starkey u vanaf nu extra in wil bijstaan.

Speciaal ervaringsprogramma

Naast de toevoeging van Livio aan de ZN database biedt Starkey nu ook een speciaal ervaringsprogramma voor zijn Benelux netwerk aan. Dit zogenoemde Starkey “Experience Program” biedt erkende audiciens de technologische handvatten om gebruikers – op een economische wijze – te kunnen laten ervaren hoe de hoortoestellen van vandaag en morgen werken en wat de verschillen zijn tussen verzekerde en Private markt modellen.

En die verschillen zijn meer evident dan bij welke ander hoortoestel dan ook. Want vanaf de 2400 serie spreken we over Livio® AI hoortoestellen. Deze combineren de ongeëvenaarde geluidskwaliteit van de Livio serie met een additioneel breed scala unieke technische functies, aangevuld met kunstmatige intelligentie.

Unieke demo modellen

Speciaal voor de Nederlandse markt zijn Livio Demo hoortoestellen ontwikkeld, deze zijn multi-inzetbaar. U kunt de toestellen namelijk in een handomdraai in uw winkel programmeren als Private markt toestel 2400 of 2000 om vervolgens – door features uit te schakelen – eventueel zelf een Database Livio 1600 of 1200 te creëren. Zo kunt u op een duurzame manier uw klant efficiënt en direct kennis laten maken met de verschillende mogelijkheden van Livio.

Gebruikers kunnen op deze manier zelf ervaren wat de extra bandbreedte voor de weergave van muziek, de geavanceerdere ruisfiltering en overige features van Livio 2400 AI toevoegen aan de totaal ervaring. Zo krijgt de drager direct een betere indruk om een investering in een Private markt model te overwegen.

Audiciens hebben hiermee een valide tool om belangrijke verkoopargumenten te kunnen onderbouwen en besparen tijd voor een aparte intake. Het Experience Program biedt u ook de bijzondere mogelijkheid om desgewenst de intake en aanpassing bij uw klant te combineren tot één afspraak.

Starkey hoopt met deze duurzame oplossing de ideale manier te hebben gevonden om audiciens de tools te geven om hun klanten nog beter van dienst te zijn.

Kosteloze deelname Livio Experience Program

Omdat Starkey veel vertrouwen heeft in Livio, wil de fabrikant natuurlijk zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met zijn prachtige line-up. En u bent daarin de belangrijkste schakel.

Wist u dat het overgrote deel van de (potentiële) hoortoestel gebruikers zich vaak als eerste laat adviseren door de audicien, nog voordat men zelf op (online) onderzoek gaat? Voor u een unieke kans om direct de beste ervaring te bieden! Starkey gelooft in zijn sterke netwerk van zelfstandige audiciens en biedt daarom het Starkey Experience Program aan. Dat betekent dat u kosteloos demo sets naar uw keuze aangeboden krijgt. In overleg met u wordt bepaald met hoeveel toestellen u wilt starten. Hiervoor zijn verschillende packages beschikbaar.

Kortom een bijzondere, nieuwe kans om uw klanten beter van dienst te zijn dan wie dan ook!

Heeft u interesse en wilt u als Starkey reseller graag een van deze demotoestellen ontvangen om zelf te ervaren hoe deze nieuwste technologie werkt? Of bent u benieuwd hoe u Starkey audicien kunt worden om te profiteren van deze nieuwste generatie hoortoestellen? Neem voor meer informatie of vragen contact op met een van de Starkey Accountmanagers. Even Apeldoorn bellen kan natuurlijk ook altijd!

  • Hoe het Starkey Livio Experience Program precies werkt en wat het voor uw winkel kan betekenen kunt u hier in detail nalezen.
  • Download hier de Livio consumentenbrochure
  • Download hier de Livio AI consumentenbrochure
    Download hier de Starkey Product Referentie gids voor een handig en compleet overzicht van alle hoortoestellen en accessoires

 *Starkey Hearing Technologies CSAT 2017

Accountmanagers Starkey Nederland
Suzanne Bus | suzanne@kindhoren.nl – 06-183 542 27
Jeroen Douw | Jeroen@kindhoren.nl – 06-220 620 70

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Distributeur voor Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11   info@KINDHOREN.nl

www.kindhoren.com