Welke zelfstandige opticiens doen mee met de Oogmeetweken?

Scherp Zicht? Zeker weten!

Raar eigenlijk, dat u het nooit zeker weet. Of u écht scherp ziet. Misschien ziet u ook wel minder scherp dan optimaal? Minder scherp zicht valt vaak pas op in de herfst. Waarom? Er is minder groen in de natuur, en rood licht overheerst. Daardoor ziet u minder contrast. Meer regen, laagstaande zon, meer binnen zitten en kijken op beeldschermafstand; de herfst vraagt nu eenmaal meer van uw ogen.

Ziet u echt nog wel scherp?
Redenen genoeg om juist nu uw ogen te laten meten, het liefst ieder najaar. Tijdens de OOGMEETWEKEN. Dan weet u het zeker. Kom uw ogen laten (na)meten bij een zelfstandige opticien die meedoet aan de Oogmeetweken.
Koop een complete bril of contactlenzenpakket en krijg een limited edition Blond Amsterdam giftset t.w.v. € 70,-. Alleen tijdens de Oogmeetweken!*

Bekijk hieronder welke zelfstandige opticiens bij u in de buurt meedoen met de Oogmeetweken.

*Deze actie is alleen geldig tijdens de Oogmeetweken (van 29 augustus tot en met 1 oktober 2022) zolang de voorraad strekt. De specifieke actievoorwaarden kunnen per winkel verschillen. Vraag daarom altijd op voorhand in de winkel naar hun actievoorwaarden.  De sets zijn verkrijgbaar via onderstaande opticiens en niet via Optitrade Retailgroep.