Vraag nu de Eindejaarscheck aan!

Het einde van het jaar is altijd een goed moment om de balans op te maken en vooruit te kijken. Hoe is het afgelopen jaar verlopen en wat zijn uw plannen voor 2023? Misschien hebt u verbouwingsplannen, gaat u een nieuwe strategie inzetten of wilt u kijken waar nog extra winst te behalen valt. Speciaal voor dit moment heeft Optitrade de Eindejaarscheck in het leven geroepen.

Wat houdt een gesprek in?

Tijdens het gesprek kijken we samen naar uw cijfers en krijgt u advies over stappen die u kunt zetten. Optitrade beschikt over benchmarkcijfers die het mogelijk maken de resultaten van uw winkel te vergelijken met die van gelijksoortige optiekwinkels. Uiteraard zijn deze cijfers anoniem en worden ook uw gegevens niet gedeeld met anderen. We gaan uitgebreid in op de plannen voor de toekomst en zoomen samen met de opticien in op diverse bedrijfsonderdelen, zoals inkoopstrategie, marketingactiviteiten en benchmarkcijfers. Daarnaast kijkt de accountmanager met u naar de toekomst. Hebt u bijvoorbeeld nagedacht over de richting die u ingaat in een tijd van recessie? Gaat u dan een collectie voeren in een lager prijssegment of wilt u juist meer nadruk leggen op luxere merken voor een selecte doelgroep?

Hoe werkt het?

Neem contact op met een van onze accountmanagers Elisabeth Weiland-Pap of Anouk Bruinink en geef aan dat u de check wil aanvragen. Zij zullen vervolgens een datum met u inplannen om langs te komen. Het kan handig zijn om vooraf te laten weten welke zaken u extra belangrijk vindt om te bespreken dan kunnen zij daarvoor extra informatie verzamelen.

Wie kan de Eindejaarscheck aanvragen?

Alle optiekondernemers kunnen de check aanvragen. Het maakt niet uit of dat u klant bent van Optitrade of niet. Voor audiologie ontwikkelen we later een checkmoment.

Zijn er kosten/verplichtingen verbonden aan de Eindejaarscheck?

Er zijn geen kosten verbonden aan de Eindejaarscheck. U zit ook nergens aan vast als u het gesprek heeft gehad met onze accountmanagers. Het is een informatief gesprek om te kijken hoe wij u als ondernemer het beste kunnen ondersteunen en om handvaten te geven voor het opstellen van een jaarplan.

Wat krijg ik als ik de check aanvraag?

  • Een live gesprek met een van onze accountmanager in uw winkel
  • Een handige checklist
  • Een overzicht met belangrijke data
  • Een handige compacte map waar u alle info in kunt bewaren met notitieblok

“Aan het einde van het jaar is voor een ondernemer belangrijk om een aantal zaken op een rij te zetten. Hoe sluit ik het huidige jaar af? Hoe ga ik het nieuwe jaar beginnen? Hoe zorg ik ervoor dat ik niets over het hoofd zie en in het nieuwe jaar mijn zaken goed op de rit heb? Dit soort vragen komen aan de orde en samen met de opticien brengen we alles overzichtelijk in beeld. Dat schept ruimte in de agenda én in het hoofd”.  Elisabeth – Field Sales Manager Optitrade

Plan nu een afspraak met Elisabeth of Anouk

Elisabeth Weiland-Pap
06-82316004
e.weilandpap@optitrade.nl

Anouk Bruinink
06-12460213
a.bruinink@optitrade.nl