GOED HOOR-weken 2023

In mei gaan we er met z’n allen volop op uit! Een dagje weg, lange wandeling of fietstocht maar een bezoekje aan de audicien mag natuurlijk niet ontbreken. Om de zelfstandige audicien hierbij te ondersteunen hebben een nieuwe campagne ontwikkeld die gericht is op zowel het werven van nieuwe klanten als verleiden van uw bestaande klanten om langs te komen ter controle. U doet toch ook mee?

Het gevoel van de campagne

“Zorg vraagt om aandacht. Niet altijd, maar wel op het juiste moment. Liefst op gezette tijden.

Daarom is er een APK voor je auto. Daarom kijk je eens in de drie jaar naar het verfwerk van een huis; (zou je) eens per zes maanden naar de tandarts moeten gaan; laat je een piano jaarlijks stemmen; doe je de tuin en olie je de ketting van een fiets.

Als je op het juiste moment de juiste zorg geeft, gaat alles langer mee, kost het je onder aan de streep minder, voorkom je irritatie en kan je onbezorgd langer genieten.

Voor jouw gehoor is dat niet anders. Doe eens per jaar een check. Dan weet je het weer.”

Middelen

Voor deze campagne is een basis pakket ontwikkeld die aangevuld kan worden met additionele middelen mocht hier interesse in zijn. Onze marketingconsultants van Jill Marketing of Loyalty Lab kunnen u hier het beste in adviseren.

Uitgangspunt

Doel
Werven nieuwe klanten en verleiden bestaande.

Verleiding ​
Consistent gedrag, Taken afmakenAutoriteit.

Doelgroep ​
Bestaande klanten en prospects (look-a-likes)​.
Consumenten die al een hoorapparaat hebben of er aan toe zijn.

Incentive
Bucketlist-boekje cadeau bij aanschaf hoortoestel.

De verwachte kooprespons is 4,3%!

Inschrijven of neem contact op

Wilt u meer informatie over de campagne en de kosten? Laat het ons weten! Liever direct contact met één van de Marketing Consultants? Neem dan contact op met Sidney Overes (+31 6 46423389) en Reno van den Berg (+31 6 29351105) van Loyalty Lab (+31 61 172 59 82) of Jeroen de Wit van Jill Marketing (+31 63 102 57 36).