Aantrekkelijke decemberactie van Shamir

bericht-11Het introductieaanbod dat Shamir in september lanceerde rond haar nieuwe coatings is zo’n succes geworden, dat het bedrijf heeft besloten de actie in december voort te zetten en uit te breiden.

Gratis coating-upgrade
Het introductieaanbod bevatte een gratis coating-upgrade bij aanschaf van InTouch of Smart As-Worn-glazen. In december ontvangt u bij álle receptglazen* een gratis coating-upgrade. *met uitzondering van Actie zonneglazen

50% korting
Ook in december krijgt u maar liefst 50% korting op de brutoprijs van Shamir InTouch en Smart As–worn.

Netto actieprijzen
In de tabel vindt u de netto inkoopprijs van InTouch en Smart As-Worn inclusief Glacier Plus UV, Glacier Achromatic UV, Glacier Blue-Shield UV of Glacier Sun UV.

grafiek shamir

Nieuw bij Shamir: complete UV-bescherming

De nieuwe Glacier-coatings zorgen niet alleen voor UV-filtering, maar voorkomen ook dat schadelijke UV-straling vanaf de achterkant van het glas in de richting van de ogen wordt gereflecteerd.

grafiek2

Voor de moderne gebruiker
InTouch™ is een FreeForm progressief glas waarin de Intellicorridortechniek van Shamir is verwerkt. Dankzij Intellicorridor is de kijkzone voor 70 cm gemakkelijker te vinden en groter dan bij glazen zonder Intellicorridor. Het gezichtsveld is op alle afstanden breder dan bij andere glazen in deze prijsklasse. Door deze eigenschappen is InTouch™ bij uitstek geschikt voor touchscreengebruikers.

Cross section

Bestel nu InTouch™ of Smart As-Worn met 50% korting
Hebt u vragen of wilt u direct een order plaatsen? Neem dan contact op met uw Shamir vertegenwoordiger. Voor informatie T. +31 (0)320 218348 of via info@shamir.nl