Actie-combi Vuurwerkbril Kids en Alpine Muffy gehoorbescherming

Optiplus heeft speciaal voor Optitrade-deelnemers een mooie aanbieding voor oog- en gehoorbescherming voor kinderen!

Via www.optiplus.nl kunnen Optitrade-deelnemers 12 stuks kindervuurwerkbrillen en 12 stuks Alpine Muffy gehoorbeschermers bestellen voor slechts €149,-. Vul bij je bestelling de kortingscode Vuurwerk in bij het winkelmandje en de korting wordt automatisch verrekend. Je kunt de kortingscode gebruiken tot en met 7 oktober 2015.
Bekijk hier direct de actie!

Kinderen worden te vaak blootgesteld aan te veel lawaai. Onderzoek heeft aangetoond dat hierdoor 1 op de 8 kinderen gehoorschade heeft. De Alpine Muffy earmuff is speciaal ontwikkeld voor kleine kinderoren en kan in veel lawaaiige situaties gebruikt worden bijvoorbeeld bij vuurwerk, auto- en motorraces en muziekconcerten.
De robuuste en comfortabele Alpine Muffy gehoorkap is gemaakt van hoogwaardige kunststof. Dankzij de verstelbare, met zachte stof bedekte, beugel past de Muffy perfect bij elk kind op het hoofd en kan de oorkap met het kind ‘meegroeien’. De Alpine Muffy gehoorkap is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. De gehoorkap is beschikbaar in rood, roze en blauw. De actie set bevat 4 stuks van iedere kleur.

Tijdens de jaarwisseling belanden gemiddeld 250 slachtoffers op de Eerste Hulp met oogletsel door vuurwerk, de helft hiervan is minderjarig. Het Oogfonds adviseert dan ook iedereen die zelf vuurwerk afsteekt of er naar gaat kijken om een vuurwerkbril te dragen. De vuurwerkbrillen van Optiplus zijn van onbreekbaar Polycarbonaat (zoals geadviseerd door het Oogfonds), hebben stoot- en krasbestendige glazen en Uv bescherming. De kids vuurwerkbrillen zijn er met 4 verschillende kleuren veren: blauw, roze, geel en rood. In de actie set zitten 3 stuks van iedere kleur.

Bestel hier direct.
Voor meer informatie neem contact op met Optiplus via T. +31 (0)50 551 52 00 of info@optiplus.nl.