Optitrade Holding intensiveert strategische samenwerking met TRSF

We zijn erg trots dat we vandaag goed nieuws met u kunnen delen: we intensiveren onze strategische samenwerking met TRSF (The Retail Solution Factory). TRSF is de moedermaatschappij van Loyalty Lab B.V. en Jill Marketing Group B.V. en helpt zelfstandige ondernemers op het gebied van (digitale) marketing.

Zelfstandige ondernemers steeds beter helpen
Al ruim 40 jaar zetten wij ons als Optitrade in om zelfstandige opticiens en audiciens te helpen hun onderneming te laten groeien en bloeien. Wat startte als een inkoop- en marketingorganisatie, is inmiddels uitgegroeid tot een retailservice organisatie. Onze missie is altijd hetzelfde gebleven, maar ons aanbod heeft zich ontwikkeld. Intussen bieden we zelfstandige opticiens en audiciens veel tools en kennis die nodig zijn om te blijven excelleren in de snel veranderende markt.

Nieuwe services
Geen opticien of audicien is hetzelfde. De unieke kracht van elke onderneming blijft bij Optitrade dan ook altijd het uitgangspunt. Voor ondernemers is het allerbelangrijkste: de eigen klanten in de winkel. Wij ontzorgen u daarom in het ondernemerschap. Terwijl wij u helpen de bedrijfsvoering verder te professionaliseren, richt u zich volledig op de persoonlijke aandacht voor uw klanten. Met de stevige basis die wij bieden en verder gaan uitbreiden als onderdeel van deze samenwerking, versterken we uw marktpositie.

Samen sterker
De samenwerking met TRSF is een logische volgende stap in de ontwikkeling van Optitrade. Er bestond al een goede samenwerking via de joint venture van Optitrade Retailgroep en TRSF: Optitrade Retail Marketing. Samen delen we onze sterke missie. De concurrentie voor zelfstandig ondernemers is groot, maar met onze gebundelde kracht kunnen we zelfstandig ondernemers helpen sterk hun positie in te nemen. Met onze bestaande diensten, maar ook door te innoveren en in te spelen op behoeften in de markt.

Met de nieuwe stap is er ook een wisseling in het managementteam van Optitrade. Jan Weber treedt als Chief Strategy Officer (CSO) toe aan de directie van TRSF en draagt zijn verantwoordelijkheden als Directeur van Optitrade Holding over aan Pim Föster. Pim is al bijna 18 jaar aan Optitrade verbonden vanuit verschillende rollen.

Op naar een stralende toekomst
Wij zijn ervan overtuigd dat we met deze stap de toekomst nog krachtiger tegemoet gaan. Wij kijken er dan ook enorm naar uit u binnenkort nog meer waarde te bieden. Heeft u vragen, of wilt u meer weten over de mogelijkheden die deze strategische samenwerking biedt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Pim Föster
Directeur Optitrade Holding

 

“Met TRSF als (nieuwe) partner, heb ik er alle vertrouwen in dat we met ons team van Optitrade de zelfstandige opticiens en audiciens een waardevolle toekomst kunnen geven”

 

– Pim Föster, Directeur Optitrade Holding

 

 

 

 

“De optiek- en audiologiemarkt van morgen biedt interessante uitdagingen. Met het nieuwe, strak gefocuste Optitrade en haar partners staan we als zelfstandigen supersterk en zie ik de toekomst vol vertrouwen tegemoet!”

-Yvar Steketee, eigenaar van Oogzorg Briljant en lid van de StAk Optitrade

 

 

 

 

“Samen staan we nog sterker in de ondersteuning van zelfstandige opticiens en audiciens. Onze innovatie slagkracht gaat de komende jaren veel kansen bieden. Zeker met Pim aan het roer, die zich dankzij zijn jarenlange ervaring als geen ander weet te verplaatsen in de zelfstandig ondernemer en zijn verbintenis met de leveranciers in de markt”

 

– Jasper van IJssel, CEO van TRSF