Aanvragen Vecozo certificaat

Naar aanleiding van de mailing vanuit Menzis blijkt dat er enige onduidelijkheid is over de te nemen stappen.

Doormiddel van onderstaande uitleg hopen we u iets meer duidelijkheid te verschaffen.

 

Optie 1:

U bent al in het bezit van een certificaat bij Vecozo. (Hier komt u achter wanneer u probeert in te loggen, als dit niet lukt kunt u naar optie 2.) De aansluiting van dit persoonlijke certificaat is nodig om u toegang te geven tot het zorgportaal en dit is nog niet gedaan. Hiervoor kunt u bijlage 3 openen en de stappen doorlopen.

Optie 2:

U hebt geen persoonlijk certificaat bij Vecozo. Hiervoor kunt u bijlage 1 openen en de stappen doorlopen opgevolgd door bijlage 2.

 

Wanneer u ondanks de uitleg toch niet verder komt kunt u contact opnemen met Vecozo, (Tel: 0134-625641) ze staan u graag te woord enkel door de drukte op dit moment is de wachttijd langer dan normaal.

 

Optitrade Zorgdeclaraties & Menzis

Om in 2023 voor Menzis te kunnen blijven declareren via uw vertrouwde Optitrade Zorgdeclaratie platform (Icodis), dient u met hen als individuele opticien een contract af te sluiten. Menzis zal u binnenkort individueel aanschrijven indien u hiervoor een bepaalde actie dient te ondernemen. Wij kunnen dat helaas niet voor u doen omdat Menzis een individueel contract wil hebben met u als winkel. De declaraties kunnen we daarna vanzelfsprekend wel voor u verzorgen.