B.I.G. Vision® – Alles over B.I.G. Vision® op de nieuwe Precision Hub

Rodenstock zoekt voortdurend naar nieuwe mogelijkheden om met nog meer precisie individuele brillenglazen te maken. Met meer dan 140 jaar ervaring in de optiek, een krachtige pioniersgeest en een ongelooflijke passie voor het vak streeft Rodenstock naar biometrische precisie en daarmee het scherpste zicht voor iedereen. Het bereiken van een compleet nieuw niveau binnen de glastechnologie gaat niet vanzelf en heeft jaren aan onderzoek gekost.

Lees alles over B.I.G. Vision®

Om opticiens op de hoogte te brengen van alle facetten van B.I.G. Vision® en het pad naar biometrische precisie heeft Rodenstock de virtuele Precision Hub ontwikkeld: één plek waar alle informatie over B.I.G. Vision® te vinden is. Vanaf vandaag vindt u hier de belangrijkste informatie over de uitdagingen en successen bij de productie van glazen op basis van een compleet biometrisch model van elk individueel oog. Deze expertise is perfect toepasbaar bij het adviesgesprek met de consument en overtuigt helder dankzij  de voordelen van B.I.G. Vision®.

Biometrisch oogmodel

In 2020 heeft Rodenstock met succes de paradigmaverschuiving binnen individuele brillenglazen ingezet met B.I.G. Vision®. Bij Rodenstock worden de biometrische gegevens van het hele oog bepaald. Dit omvat de lengte en enkele duizenden datapunten in het oog. Alle relevante biometrische gegevens die worden bepaald door de combinatie van de DNEye® scanner en de gepatenteerde DNEye® PRO technologie worden direct in het brillenglas geïntegreerd. Dit proces is uniek in de markt en hiermee gaat Rodenstock veel verder dan de huidige standaard binnen de optiek. Het resultaat: ’s werelds meest nauwkeurige glas. Het biometrische oogmodel stelt Rodenstock in staat om precies het scherp zichtcentrum van elk individueel oog te raken. Dit biedt brildragers het scherpst mogelijke zicht onder elke hoek of met elke blik, zowel in de perifere zones van de bril als op afstanden van midden, dichtbij en veraf.

B.I.G. Vision® maakt het verschil

Met B.I.G. Vision® maakt u het duidelijke verschil, want alleen met de DNEye® scanner bent u in staat om de biometrische meetgegevens om te zetten in biometrische brillenglazen. Dankzij de B.I.G. Vision® campagne onderscheidt u zichzelf succesvol van de concurrentie, trekt u nieuwe klanten naar uw winkel en verkoopt u een nieuwe generatie biometrische brillenglazen met een betere marge. B.I.G. Vision® is een enorme stap binnen de optiek – maar voor Rodenstock is de reis naar biometrische precisie nog maar net begonnen.

 

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in samenwerken met Rodenstock? Neemt u dan contact op met een van de accountmanagers Lenses of de collega’s van de afdeling Sales Support van Rodenstock via 050 – 544 1599.

 

Link Precision Hub

De URL naar de B.I.G. Precision Hub is https://www.rodenstock.nl/nl/nl/bigprecision.html