Belgisch politiekorps kiest voor Shamir anti-fog

Bij de Belgische politie werken ze komende tijd met een mondkapje. Maar dat heeft een paar nadelen. Zoals bijvoorbeeld het feit dat brillenglazen daardoor beslaan.

De Shamir Anti-Fog technologie, in eerste instantie ontworpen voor sporters, is nu ook aan te bevelen voor mensen die een beroep hebben waarbij mondkapjes noodzakelijk zijn. Het is een innovatieve ultradunne coating die water afstoot en vocht absorbeert, waardoor de achterkant van het glas niet beslaat.

Hoofdcommissaris Mark Crispel reageert verheugd op de enthousiaste reacties van de agenten. “Het is belangrijk dat de agenten veilig kunnen patrouilleren, daarnaast hebben agenten een voorbeeldfunctie. Persoonlijke bescherming mag geen belemmering vormen voor de dagelijkse werkzaamheden. Een beslagen bril is bij alles een belemmering en dat is nu verleden tijd”.

Ook Shamir’s partner Procentrum is enthousiast. Dankzij de Anti-fog coating van Shamir heeft Procentrum een streepje voor op de concurrentie als het gaat om veiligheidsbrillen.