Bernafon: Re-launch Viron 9|7|5

In deze tijd met alle beperkende maatregelen rondom het coronavirus maakt Bernafon graag gebruik van uw tijd om ons hoortoestel Viron nog eens onder de aandacht te brengen. Afgelopen vrijdag 24 april heeft Bernafon het webinar ‘Viron 9|7|5 Re-launch | Muziek & de voordelen van Viron’ hiervoor gegeven.

Vanuit Bernafon is onderzoek gedaan naar Viron hoortoestelaanpassingen bij musici en de uitkomst is verwerkt in een interessante White Paper die binnenkort op de website te vinden is. In dit webinar hebben Bjorn Wielakker & Merlijn Vink u meer verteld over het onderzoek én de voordelen voor de eindgebruiker.

Heeft u het webinar nog niet gezien maar wilt u graag terugkijken? Dat kan door te klikken op deze link https://www.webinartv.nl/webinars-bernafon/viron-9-7-5-re-launch-muziek-de-voordelen-van-viron/. Voor dit webinar worden StAr- accreditatiepunten aangevraagd die u ook ontvangt als u het webinar terugkijkt.

Aansluitend bieden wij u graag de volgende actie aan:

Viron 9 BTE & RITE 5+1 inclusief € 500,- bijdrage voor een Viron advertentie.

Indien u gebruik wil maken van deze actie, neem contact op met uw Bernafon accountmanager en vraag naar de actievoorwaarden!

Bernafon
Kuiperij 5
1185 XS  AMSTELVEEN
Tel.: +31 20 545 10 90
E-mail: info@bernafon.nl