Bespreek met uw cliënt een bereikbaar en veilig thuis

Een nieuwe cliënt voor een hoortoestel. Een klein uur de tijd voor de intake, AVL-vragenlijst, diverse hoortesten en vraag & antwoord. En dan nog de thuissituatie bespreken. Want met hoortoestel is men weer zelfredzaam. Maar wordt de deurbel, telefoon en rookmelder zonder hoortoestel nog wel gehoord? Waar te beginnen? Multi Care Systems (MCS) helpt.

Nieuwe demodisplay en brochure

Heeft u het demodisplay al staan, dan komen Arjan of Peter van MCS binnenkort langs om deze een update te geven. Naast een nieuwe achtergrond en een nieuwe opstelling van de testproducten voegen zij een nieuwe aanvullende brochure toe. De huidige brochure geeft uitleg over de verschillende zenders en ontvangers van het wek- en waarschuwingssysteem Visit. Deze informatieve brochure wordt aangevuld met één die meer inspeelt op het gevoel van de gebruiker. En daarmee de noodzaak van zelfredzaamheid op een ander niveau aanspreekt. Het onderstreept de kernbehoeften ontspanning, energie, vrijheid en veiligheid.

Ontspannen en veilig wonen

De nieuwe brochure schetst herkenbare lastige situaties in huis voor doven en slechthorenden en hoe die opgelost kunnen worden. Ook kunt u lezen hoe Visit ervaren wordt door een aantal gebruikers. Het nieuwe demodisplay laat zien hoe het bereikbaarheid- en veiligheidssysteem het huis van uw cliënt in de gaten houdt terwijl men ontspannen en veilig woont – ook zonder hoortoestel. Reguliere rookmelders redden levens, mits ze gehoord worden. Met een bereikbaarheid- en veiligheidssysteem kunnen ook doven en slechthorenden zichzelf op tijd in veiligheid brengen. Tijdige alarmering is essentieel!

Ik wil een demodisplay van MCS

Heeft u nog geen demodisplay en brochures van MCS of wilt u tips over het bespreekbaar maken van bereikbaar en veilig wonen? Neem dan contact op met Arjan Martijnse (06 – 21 981 311) of Peter van Polen (06 – 21 605 034), key account managers van Multi Care Systems. Of stuur een mail naar info@multicaresystems.nl.