Bode Miller, de nieuwe global brand ambassador voor RĒVO WINTERSPORT!

RĒVO, de absolute nummer 1 op het gebied van performance zonnebrillen, is trots om Bode Miller te presenteren als haar nieuwe “Global Brand Ambassador” voor haar wintersport collecties. Met de tweevoudig overall “World Cup Champion” en de zesvoudig Olympische medaillewinnaar aan boord, als officieel partner, trapt RĒVO deze winter af met de lancering van “RĒVO x Bode Miller goggles” , een exclusieve goggle capsule collectie die het beste biedt wat er op technisch vlak mogelijk is om zo het scherpste zicht te onder alle piste omstandigheden mogelijk te maken.
Als meest gedecoreerde skiër in de Amerikaanse historie is Bode Miller een iconische persoonlijkheid die staat voor top kwaliteit producten die hun sporen hebben verdiend. Door de krachten met RĒVO te bundelen, is Bode’s lange termijn samenwerking er op gericht het bedrijf verder te laten groeien met nieuwe uitbreidingen voor de wintersportmarkt met nog meer coole ontwikkelingen in het verschiet.
De “RĒVO x Bode Miller goggle” capsule collectie brengt de unieke polarised lens technologie , die speciaal is ontwikkeld voor op en off piste, samen met de meekleurende werking van de lens. De collectie bestaat uit twee “easy 2 wear” modellen in een aantal “on trend” kleur varianten. Bode heeft een belangrijke rol gespeeld in het tot stand brengen van deze collectie d.m.v. product ontwikkeling en het begeleiden van het test proces, vandaar zijn handtekening op de lens, waarbij hij tekent voor:

● RĒVO’s hoog contrast polariserende Serillium + lens: een lichtgewicht, breuk bestendige, schittering absorberende, nylon lens.
● RĒVO’s Light Management System™: filtert schadelijk UV, HEV en blauwlicht terwijl het de schittering absorbeert en zorgt voor natuurlijk en scherp zicht.
● RĒVO’s Fotochromatische Lenstechnologie: automatische aanpassing van de lens zorgt voor het beste zicht onder alle weersomstandigheden
● Universele pasvorm: goggles passen bij bijna iedere helm variant.
● Rx-Ready: goggles kunnen uitgevoerd worden met een op maat gemaakt RX inlay
● Onderscheidende kleur coatings: Spiegel lens varianten in Blue Water en Orange Solar

“Ik ski nog niet zolang en zo vaak als Bode dat doet – Ik ben begonnen toen ik 13 jaar oud was, maar ik hou net zoveel van de sport als de pro’s”, zegt Cliff Robinson, CEO van RĒVO. “Wij zijn namens RĒVO zeer vereerd met deze enorme kans om de beste lens technologie samen te brengen met de beste mannelijke skiër van deze eeuw – misschien wel ooit. Ik ben er van
overtuigd dat zowel onze fans als Bode’s fans deze nieuwe exclusieve collectie enorm zullen
toejuichen”.

“Vanwege mijn blauwe ogen ben ik enorm gevoelig voor licht….en mijn kinderen hebben mijn
kleur ogen, dus liggen er behoorlijk wat RĒVO’s bij ons in huis!” zegt Bode Miller. ” Wij vinden
het fantastisch hoe de perfect polariserende lens onze ogen beschermen, zowel op als naast de
piste. Ik ben enorm enthousiast om deze nieuwe collectie goggles op de markt te brengen dit
seizoen in samenwerking met één van Amerikaans hoogst gewaardeerde merken”.

Neem contact op met uw lokale RĒVO distributeur voor meer informatie. De goggles uit deze collectie
maken onderdeel uit van een beperkte oplage en hebben een advies verkoopprijs van € 199,00. Een
deel van de opbrengst zal gedoneerd worden aan Bode’s Turtle Ridge Foundation, een non profit
organisatie die sport programma’s voor de jeugd ondersteund.

Adres:

Van Nelle weg 1 (koffie 2130)
3044 BC Rotterdam
Nederland

Telefoonnummer:

+31 10 3160580