Bundr: nieuw platform van Optitrade Social Media!

Optitrade heeft als doelstelling de positie van zelfstandige opticiens en audiciens te versterken. Een belangrijk onderdeel hiervan is trafficgeneratie naar uw winkel. We doen dit door vanuit Optitrade Retail Marketing diverse marketingactiviteiten voor u te organiseren. Een mooi voorbeeld hiervan is de in september gestarte oogmeetweken-campagne voor de optiekbranche, waar maar liefst 100 opticiens aan deelnemen. Tijdens de oogmeetweken krijgen klanten bij aankoop van bijvoorbeeld een nieuwe bril een compleet Blond Amsterdam-pakket met 4 unieke mokken. Voor dit soort campagnes werken wij intensief samen met leveranciers.

Om de samenwerking met leveranciers te vereenvoudigen heeft Optitrade Social Media een nieuw platform geïntroduceerd genaamd Bundr. Dit platform verbindt uw winkel op een eenvoudige manier met het advertentiebudget van Optitrade-leveranciers. Door advertentieruimte in te kopen op social media, vergroten de leveranciers uw social-mediabereik en helpen ze potentiële klanten voor uw winkel te genereren.

Inmiddels hebben al meer dan 100 Optitrade-klanten besloten hun social media aan dit platform te koppelen. Bent u de volgende? We zetten hieronder de belangrijkste informatie voor u op een rij.

Twee redenen om aan te sluiten bij het Bundr-platform

  1. U profiteert van gratis social-mediaberichten/advertenties van leveranciers om een product te promoten. Een cadeau van onze leveranciers voor u! Uiteraard bepaalt u zelf wat wel of niet wordt geplaatst.
  2. U heeft er geen omkijken naar. De advertenties worden ontwikkeld door de leveranciers, die vervolgens de klanten selecteren voor wie de campagne van toepassing is. Het enige dat u hoeft te doen, is de advertentie accepteren of weigeren. Met één muisklik kunt u duizenden potentiële klanten bereiken.

Goed om te weten

  • U kunt de komende weken telefonisch worden benaderd door iemand van Optitrade Social Media met de vraag of u wilt aansluiten bij dit platform. Als u aangeeft mee te willen doen, maakt het accountteam van Bundr de koppeling tussen de software en uw social media. U vindt de namen van de accountmanagers onderaan dit bericht.
  • Bundr is een nieuw platform. Het oude advertentieplatform waarmee u wellicht al een koppeling had, komt te vervallen. Dus wanneer u nog steeds een koppeling wilt, zetten Optitrade Social Media en de accountmanagers van Bundr uw aansluiting graag voor u over.
  • Het advertentieplatform Bundr is een extra service en wordt dus naast de wekelijkse content die Optitrade Social Media misschien voor u verzorgd aangeboden.
  • U blijft de regie houden over uw eigen social-media-pagina’s. Leveranciers hebben nooit toegang tot uw data of pagina’s. Wanneer een leverancier via Bundr uw winkel selecteert om advertentiebudget te sponsoren, heeft u 72 uur de tijd om de advertentie te accepteren of te weigeren. U ontvangt vanuit Bundr een e-mail met de mededeling dat er een advertentie ter goedkeuring voor u klaarstaat. Houd u er wel rekening mee dat wanneer u niet reageert, Bundr ervan uitgaat dat u akkoord bent met de advertentie.

Heeft u nog vragen of wilt u graag meedoen? Neem dan contact op met Optitrade Social Media via T. 035 65 68 222.

Of met het Optitrade Account Team, voor optiek: Elisabeth Weiland-Pap via e.weilandpap@optitrade.nl of +31 (0)6 82 31 60 04 en audiologie: Silvia Boender via s.boender@optitrade.nl of  +31 (0)6 82 28 84 82.

Optitrade Social Media

Pieter van Hartingsveld
Jasper Zegwaard

Account Team Bundr

Annelyn Deuving
Benjamin Peters
Deidre Koop
Toby Demelker