Care Delta ontzorgt maximaal

Care Delta is een jong bedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop van preventieve gezondheidsproducten op het gebied van Horen, Zien, Meten, Hulpmiddelen en Hygiëne producten. Via het CARE platform verkoopt Care Delta gehoorbeschermings-producten en tevens is zij distributeur van het volledige Dreve-assortiment.

Binnen een groep van bedrijven, verkoopt Care Delta haar eigen merk TAKE CARE in onder meer Horen en Zien. Het Take Care-merk staat voor:
✓ Kwalitatief hoogwaardige producten
✓ Significant hoger dan gemiddelde marge voor de ondernemer
✓ Conform de Europese richtlijnen 93/42/EEG en CE-normeringen

Met de Take Care reinigings- en onderhoudsproducten helpen zij u graag om uw klant bewust te maken van zijn/haar rol in het reinigen en onderhouden van het hoortoestel. Als de klant dit zelf doet, voorkomt het storingen aan het hoortoestel. Zij helpen uw klanten bij het bewust en verantwoord gebruiken van de hoortoestellen. Zo zijn en blijven uw klanten tevreden.

Door de meer dan 10 jaar ervaring van één van de zusterbedrijven (Wake Up International) als leverancier van meer dan 1800 audiciens in Europa, is een hoogwaardig logistiek en voorraadsysteem geborgd.
Het CARE platform biedt u als ondernemer:
✓ One-stop bestelmogelijkheid
✓ Margeverhoging
✓ Omzetverhoging
✓ Tijdsbesparing
✓ Verhoging van service naar uw klanten
✓ Beheer en ontzorging van uw webshop*

Middels het CARE platform kunt u, naast het bestellen van ‘Horen’ en ‘Zien’ producten via het one-stop bestelsysteem voor uw onderneming, ook kiezen om de modules Meten, Hulpmiddelen en Hygiëne binnen uw webshop te laten beheren. U ontvangt een vergoeding over elk van deze verkochte producten én wij ontzorgen u in het logistieke-, voorraad- en verzendingstraject. Daarnaast is het mogelijk om uw klant, uit uw naam, frequent producten te sturen, zodat hij/zij nooit zonder zit.

* alle Optitrade leden hebben in 2019 een eigen inlog ontvangen om via de webshop (www.caredelta.nl/B2B) te bestellen. Bent u niet in het bezit van uw inloggegevens? Neem dan contact met ons op, zodat deze opnieuw aan u verstrekt kunnen worden.

 

Lees meer over Care Delta in deze brochure.