CHARMANT Style Show

Met de CHARMANT Style Show begin dit jaar heeft CHARMANT weer een belangrijke stap richting digitalisering gezet. Een virtuele beurs was hun digitale antwoord op Opti 2021, die vanwege de pandemie helaas niet door kon gaan. Het online event werd door alle deelnemers goed ontvangen – en is ook buiten de optiekbranche niet onopgemerkt gebleven! Zoals CHARMANT weet is succes meestal het resultaat van een goede samenwerking tussen meerdere partijen. In dit geval een mooie samenwerking tussen CHARMANT en het creatieve bureau dat de CHARMANT Style Show heeft opgezet volgens de uitdagende eisen van CHARMANT. Voor de creatie van dit innovatieve digitale beursconcept won de MENSCH Kreativagentur uit München twee maal een gouden award:
– Gouden Award bij de Communicator Awards
– Gouden Award bij de Healthcare Advertising Awards

 

Nieuwe CHARMANT Style Show 5 t/m 7 juni 2021

Was u niet in de mogelijkheid de eerste editie van de CHARMANT Style Show in januari te bezoeken? Dan heeft CHARMANT goed nieuws: hun volgende show is al in voorbereiding en zal plaatsvinden van 5 tot en met 7 juni a.s.
Mis deze virtuele – en nu ook bekroonde – ervaring niet!

CHARMANT kijkt ernaar uit om u tijdens deze volgende CHARMANT Style Show kennis te laten maken met de nieuwste collecties en digitaal met u van gedachten te wisselen.
U kunt zich hier registreren: