Consumentencampagne met ’s werelds eerste oplaadbare IHO!

Bekijk snel de zomer inkoopactie van Starkey!

Met de Livio Edge AI ITC Series heeft Starkey zoveel meer ontwikkeld dan een hoortoestel alleen. Dit eerste multifunctionele IHO-hoortoestel is  gemaakt voor persoonlijk comfort en gemak. Discreet – bediening via een én lithium-ion oplaadbaar. Naast de allerbeste geluidskwaliteit maakt dit hoortoestel het leven makkelijker met functies als een ingebouwde virtuele assistent, live vertalen, valdetectie en alarmering.

Gebruikers profiteren verder van features zoals discrete in-ear herinneringen, bijvoorbeeld voor het innemen van medicatie. Of de unieke Zelfcheck waarmee een diagnostische test kan worden uitgevoerd. En natuurlijk hoorzorg op afstand. De nieuwe ITC modellen werken samen met de smartphone voor o.a. fitness-tracking. Geïntegreerde biosensoren maken het mogelijk om de lichamelijke activiteit van de gebruiker te volgen via de Thrive-app.

Deze week is Starkey’s Zomer Inkoopactie op uw deurmat met gevallen met daarin alle informatie. Met een aantrekkelijke tijdelijke korting op uw inkoopprijs voor nog betere marge gecombineerd met een consumenten zomeractie waarbij consumenten met een speciale website en Dealerfinder ook gemakkelijk uw winkel kunnen vinden. Volop kansen om de Starkey Livio AI ITC campagne ook voor uw eigen winkelmarketing in te zetten deze zomer!

Méér informatie?
Bekijk dan hier de ITC R Actiefolder of kijk op www.probeerlivio.nl.

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Distributeur voor Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

Accountmanagers Starkey Benelux
Jeroen Douw | jeroen@kindhoren.nl – 06-220 620 70
Guillaume Lapere | guillaume@kindhoren.nl – 06-430 589 22

info@KINDHOREN.nl
www.kindhoren.com
www.starkey.nl