De eerste capsulecollectie van Evil Eye

Het sportbrillenmerk evil eye lanceert zijn eerste capsulecollectie, met als thema ‘elevate your game’. Wat deze collectie zo in het oog laat springen, is de buitengewone kleur: opvallend fluo-oranje. Deze tint is nu beschikbaar voor vier van de populairste modellen van het merk.

De vier modellen in de capsulecollectie zijn een frisse, trendy interpretatie van de hoogwaardige sportbrillen van evil eye. De nieuwe kleur geeft de pathline pro-modellen met twee verschillende glasvormen, de roadsense en de traileye een opvallende, moderne look. De uitmuntende kwaliteit en de voortreffelijke prestaties die gewaardeerd worden door sporters over de hele wereld zijn uiteraard dezelfde gebleven.

“Deze buitengewone kleur is ons antwoord op de sterke vraag naar neonkleuren op de markt. Tegelijk komt dit fluo-oranje de zichtbaarheid van ons merk alleen maar ten goede”, vertelt Daniel Saurug, Product Manager bij evil eye.

De felle neonkleur sluit niet alleen aan bij de nieuwste trends in de sportwereld, maar geeft de modellen ook een unieke look en zorgt ervoor dat ze in elke omgeving optimaal zichtbaar zijn. Deze collectie is ideaal voor sporters die op zoek zijn naar een blikvanger die hun persoonlijkheid en stijl in de spotlights zet zonder in te boeten aan prestaties en bescherming.

De nieuwe fluo-oranje modellen zijn verkrijgbaar vanaf april 2024 bij partneropticiens en via de webshop op www.evileye.com.