De Roger On is onze beste microfoon ooit!

De nieuwste Roger microfoon van Phonak biedt vele verbeteringen op gebied van gebruiksgemak en spraakverstaan. Met een voorschrift wordt de Roger On volledig (100%) vanuit de basisverzekering vergoed.

De Roger techniek is flink geëvolueerd sinds de introductie van de Roger Pen in 2014. De Roger Select bracht het spraakverstaan in rumoer naar een ongekend hoog niveau door de MultiBeam techniek, die letterlijk zichtbaar is met de 6 oplichtende ‘taartpuntjes’. De nieuwste generatie Roger microfoon combineert het beste van beide en nog veel meer, waaronder een speciale app, een primeur voor Roger. Met een verbeterd ergonomisch ontwerp, een zeer handig LCD-scherm en nieuwe audiologische hoogstandjes is de Roger On onze beste microfoon ooit!

  • Groot LCD-scherm geeft duidelijke informatie
  • Stereo horen helpt lokaliseren spreker (hoortoestel met RogerDirect vereist)
  • Verbeterde interview modus 2.0 (vanuit de hand richten op de spreker)
  • Effectieve automatische werking met MultiBeam technologie
  • Handmatig 3 microfoonstanden via drukknop op Roger On vast te zetten
  • Met speciale myRogerMic app 1 van 6 luisterrichtingen vast te zetten (iOS en Android).

De Roger On is de vervanger van de Roger Pen (30 sept j.l. einde levering ). Net als zijn voorgang is ook de Roger On microfoon te combineren met voorgaande generaties Roger ontvangers en microfoons.

 

“Dit had ik veel eerder moeten weten’’
Een veelgehoorde uitspraak van eindgebruikers die Roger ervaren hebben. Wel eens aan een Roger Open Dag gedacht? Roger kan een enorm verschil maken in o.a. sociale situaties en op het werk. Als zelfstandige audicien wilt u graag dat extra stapje zetten om u te onderscheiden. Roger leent zich daar uitstekend voor. De periode februari-maart is daar geschikt voor, neem hiervoor contact op met uw Roger accountmanager Nordin of Anjo.

Bestel de gratis consumentenfolder via marketing@phonak.nl.