De voordelen van het CvZO

Het Collectief van Zelfstandige Opticiens is een gezamenlijke traffic generator voor de zelfstandige opticiens. Wanneer u aangesloten bent bij het CvZO kunt u uw klanten 25% extra zorgvergoeding geven. Dit kunt u in 2021 doen bij klanten die een aanvullende zorgverzekering hebben bij Achmea en CAK Groep. Onder deze 2 zorgverzekeraars vallen maar liefst 5 miljoen (Achmea) en 210.000 verzekerden (CAK Groep) en 9 labels.

Uiteraard zitten daar ook een aantal voordelen aan vast. Dit zijn de volgende:

  • U kunt consumenten laten zien dat het ook mogelijk is om een vergoeding te krijgen bij een zelfstandige opticien.
  • U kunt consumenten laten zien dat ze bij u nog iets extra’s krijgen.
  • Uw winkel wordt vermeld op cvzo.nl. De website waar consumenten kunnen opzoeken bij welke zelfstandige opticien ze terecht kunnen in de buurt die lid is van het CvZO. Via een aantal verzekeraars wordt er ook verwezen naar deze website. Zo kunnen klanten dus bij uw winkel terecht komen via de site van hun zorgverzekeraar.
  • Tevens is het mogelijk om de zorgvergoedingchecker aan uw eigen website toe te voegen. Op die manier kunnen uw klanten meteen zien of dat ze recht hebben op een extra vergoeding met de verzekering die ze hebben.
  • Elk jaar ontvangen alle deelnemende opticiens nieuw campagnemateriaal bestaande uit een POS pakket met o.a. een raamsticker, stoepbordposter en online materiaal. Ook dit jaar hebben we weer een nieuwe frisse look gegeven aan de materialen en hebben we tevens de website vernieuwd.

Al meer dan 120 zelfstandige opticiens zijn aangesloten bij het CvZO. Wilt u ook lid worden of heeft u vragen over het CvZO ? Neem dan contact op met uw accountmanager. Wij vertellen u graag meer.