Doorstart Noizezz

Wellicht heeft u de afgelopen dagen hier en daar wel wat ‘noizezz’ opgepikt in de wandelgangen van de markt. En vraagt u zich terecht af wat er nu precies gaande is. Deze brief dient om u persoonlijk te informeren over de feiten en zoveel mogelijk fabels te ontzenuwen.

Op 8 februari jongstleden werd het faillissement uitgesproken van Noizezz BV. Op 13 februari heeft een aantal Nederlandse investeerders, verenigd in Sounds Perfect BV, het mogelijk gemaakt om een snelle doorstart te maken, waardoor al onze leveringen gewoon doorgang konden blijven vinden. Dus ja, NOIZEZZ is very alive and kicking!

Het is de bedoeling van de nieuwe eigenaars om volop continuïteit te bieden aan de unieke en hoogwaardige productie van NOIZEZZ oorstukjes en gehoorbescherming en de onderliggende technologie en verdere ontwikkeling hiervan veilig te stellen. Slechthorendheid is een hard groeiend maatschappelijk probleem dat kan worden voorkomen met adequate gehoorbescherming zoals eigenlijk alleen door NOIZEZZ wordt geboden.

NOIZEZZ is namelijk de enige fabrikant van gehoorbescherming van 100% Nederlandse makelij. Onze producten worden geheel ambachtelijk in ons eigen gehoortechnisch laboratorium in Hoofddorp ontwikkeld en vervaardigd. Onze oorstukjes, gehoorbeschermers en otoplastieken bestaan bovendien voor 100% uit gegarandeerd Nederlandse componenten. Deze leveringszekerheid is een heel veilig gevoel in de huidige crisis. Uniek in de markt is het hoge draagcomfort van ons gepatenteerde materiaal en onze mash filters die al gauw een 50% betere spraakverstaanbaarheid bieden.

Deze doorstart biedt onze samenwerking een mooie gezamenlijke toekomst waarin we de taboes rond gehoorbescherming verder kunnen doorbreken. In die toekomst zal onze onderscheidende en trendsettende formule verder worden uitgebouwd met nieuwe innovatieve producten en diensten. Wij houden u hiervan vanzelfsprekend op de hoogte.

Door deze doorstart is wel een aantal relevante bedrijfsgegevens gewijzigd. U vindt ons nieuwe KvK en BTW nummer onderaan dit briefpapier. Evenals ons nieuwe e-mailadres. Wilt u zo vriendelijk zijn deze in uw bestanden aan te passen?

Mocht u nog vragen hebben, aarzel vooral niet die te stellen. Ik blijf voor u het vertrouwde aanspreekpunt.

Met vriendelijke groet,

Haske Eshuis
CEO