Een extra laag van vertrouwen. Voor een betere brillenglashygiëne.

ZEISS brillenglazen met DuraVision® AntiVirus Platinum UV

 

Getest, bewezen en beschikbaar vanaf 13 april 2021, de nieuwe brillenglascoating ZEISS DuraVision AntiVirus Platinum UV. Een extra laag van vertrouwen voor een betere brillenglas hygiëne.

De pandemie heeft invloed op ons allemaal. Een goede hygiëne is niet meer weg te denken. Maar hoe zit dat met brillenglazen? ZEISS heeft hier nu een oplossing voor:

ZEISS DuraVision AntiVirus Platinum UV doodt 99,9% van de virussen en bacteriën op het brillenglasoppervlak.*

 

De voordelen:

  • Betere hygiëne van het brillenglasoppervlak.

De glazen fungeren als een schild en helpen het risico te verminderen dat virussen en bacteriën overleven op het oppervlak van het brillenglas.*

  • Meer bescherming.

ZEISS brillenglazen met DuraVision AntiVirus Platinum UV bieden een volledige UV-bescherming tot 400 nm.

  • Esthetisch mooi. Krasvast. Gemakkelijk schoon.

De coating heeft een lage reflectie en de minder zichtbare blauwe restreflex waar ZEISS om bekend staat. Daarnaast biedt het een hoge krasbestendigheid en is de coating gemakkelijk te reinigen.

 

ZEISS heeft een technologie ontwikkeld om zilver, dat al eeuwenlang bekend staat als antimicrobieel (antiviraal en antibacterieel) middel met een duurzame werking, als een extra eigenschap te integreren in de premium antireflectie coating. De antimicrobiële zilverionen (Ag+) zorgen voor een bewezen antivirale en antibacteriële interactie op het oppervlak van het brillenglas.

DuraVision AntiVirus Platinum UV is beschikbaar op alle ZEISS Rx brillenglazen waarop nu DuraVision Platinum UV mogelijk is. Het is beschikbaar voor alle leeftijden, in alle ZEISS designs (m.u.v. DriveSafe en EnergizeMe) en in alle kunststof brillenglasmaterialen.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact op met uw Sales & Product Advisor van Zeiss of met het Customer Care Center van Zeiss via: 076 30 35 444.

 

* Getest volgens ISO 21702:2019(E) voor omhulde virussen en getest volgens ISO 22196:2011(E) op gramnegatieve en grampositieve bacteriën. De doeltreffendheid is bewezen na 24 uur, zoals in de ISO-normen vastgelegd. **CGI-schild enkel ter illustratie. Het effect beperkt zich tot de grootte van het brillenglas.