Een unieke ZEISS beleving in uw winkel

ZEISS Vision Center

Maak kennis met het ZEISS Vision Center, een uniek 21e-eeuws winkelconcept wat voldoet aan de behoeften van de moderne consument. Een winkelontwerp waarin ultramoderne technische oplossingen, systemen, innovatieve en geïndividualiseerde brillenglazen van ZEISS en de ZEISS Zichtanalyse een optimale consumentenervaring creëren. Het concept, inmiddels omarmd door 220 ondernemers wereldwijd, is gebaseerd op de 8 stappen van de ZEISS Zichtanalyse om de zichtbehoeften van uw klant te bepalen, waarbij de focus ligt op het bieden van de meest geschikte brillenglasoplossing.

Wilt u zich onderscheiden van ketens en de lokale concurrentie? Op dit moment is ZEISS opzoek naar twee tot vier optiekondernemers om het ZEISS Vision Center te introduceren in Nederland. Uw winkel, met uw passie en vakmanschap, gecombineerd met de volledige ZEISS beleving. Met een winkeluitstraling en -inrichting geïnspireerd door de ZEISS signatuur, zal uw winkel een regiofunctie krijgen met een bijbehorende omzet- en volumegroei, hogere klantenloyaliteit en een hogere kassa-aanslag door een verbetering van de productmix. Uiteraard blijft het uw winkel en kunt u ook uw eigen stijl aan het winkelontwerp toevoegen, dit maakt ieder ZEISS Vision Center uniek.

Wordt uw winkel het eerste ZEISS Vision Center in Nederland? Neem voor meer informatie contact op met het ZEISS Customer Care Center op telefoonnummer +31 (0)76 30 35 444.