Esprit sunwear 2021

De wereld kan nu wel wat van Esprits vrolijke spirit en moeiteloze, gemakkelijke stijl gebruiken. Fans zijn dol op de trendy, hoogwaardige mode, frisse kleuren en altijd inventieve vormen en structuren. De kleding en accessoires van Esprit voelen net zo goed aan als ze eruitzien.

Vreugde is het woord voor 2021. Esprit deelt nieuwe waardering voor de simpele, maar kostbare momenten in het leven: weer kunnen afspreken met vrienden, de natuur ingaan of een gezamenlijk etentje. Ontdek de vreugde van Esprit in trendy zonnebrillen die bij deze stemming passen door middel van gewichtloze pasvormen en comfortabele functionaliteit. Het kleurenpalet past perfect bij deze vrolijke stemming met een reeks eigentijdse interpretaties van rode, blauwe, groene, roze, grijze en bruine tinten. Creatieve accenten zoals streepjes en effecten spelen met moderne montuurmaterialen zoals lichte metalen, TR90, Ultem en acetaat. Dit zijn met recht zonnebrillen van Esprit om van te genieten!

ET40021+P (uniseks)
Een zomerse look is nog nooit zo makkelijk geweest als met deze trendy Esprit zonnebril. Het metalen voorstuk is zo licht dat je bijna niet doorhebt dat je een bril draagt. Kies voor een van de coole tinten in het grijs, roze, zilver of goud met gepolariseerde glazen voor instant flair.

Kleuren
505 Grijs
515 Roze
524 Zilver
P 584 Goud

                    

ET40028 (heren)
Blijf lekker koel met deze opvallende zonnebril van Esprit. Het vierkante, retro voorstuk in effen grijs, bruin, zwart en blauw heeft casual strepen op de veren. In het oog springende Havana-streepjes op de oortips geven deze herenzonnebril een extra dimensie.

Kleuren
505 Grijs
535 Bruin
538 Zwart
543 Blauw

           

Bekijk hier de hele collectie 

 

Voor meer informatie: Charmant Group Benelux – Lisette Veldhuis – +31 (0)348-416646 – lisette.veldhuis@charmant.eu – www.charmant.com