FEEL GOOD, LOOK GOOD MET ESPRIT!

Esprit is een internationaal modemerk dat sinds 1968 staat voor stijl en kwaliteit. Een ongedwongen stijl, authenticiteit en een zorgeloos leven vormen de kern van de filosofie van het merk. Esprit betekent er goed uitzien door je goed te voelen in hoogwaardige kleding en accessoires die comfortabel en trendy zijn en duurzaam zijn gemaakt.

Deze positieve waarden zijn op alle niveaus zichtbaar en worden ook uitgedragen in de Esprit brillencollecties. Aandacht voor details in ontwerp, materiaal en pasvorm resulteert, in combinatie met de laatste modetrends, in inspirerende en stijlvolle Esprit brillen en zonnebrillen.

Ontdek de zonnige, positieve vibe van Esprit in de nieuwe trendy zonnebrillencollectie. De zonnebrillen zijn comfortabel en licht in gewicht en zitten perfect op je neus. Transparante en hippe kleuraccenten maken de zonnebrillen extra vrolijk en luchtig. Ze zijn zeer geschikt voor smalle gezichtsvormen en voor op sterkte. Ga stijlvol op pad deze zomer met een nieuwe Esprit zonnebril!