GN Hearing – Made for iPhone Hoortoestellen

In een tijd waarin menselijke verbondenheid nog nooit zo belangrijk is geweest, is het belangrijk om communicatie zo gemakkelijk mogelijk te maken voor mensen met gehoorverlies. In 2013 introduceerde ReSound de eerste Made for iPhone hoortoestellen die streaming rechtstreeks vanaf iPhone en iPad mogelijk maakten. Vanaf december tilt GN Hearing de mogelijkheden naar een hoger niveau.

Made for iPhone Hands-Free bellen (vanaf december 2021)

Goed nieuws: iPhone- en iPad-gebruikers kunnen binnenkort ReSound ONE™-hoortoestellen gebruiken als een handsfree headset om te praten met familie en vrienden. ReSound ONE Gebruikers kunnen handsfree telefoongesprekken en FaceTime-gesprekken voeren vanaf iPhone en iPad* en kunnen gesprekken beantwoorden met slechts een tik op hun hoortoestel. Ze kunnen genieten van gesprekken met een uitstekende geluidskwaliteit – en dat alles zonder hun toestel ooit uit hun zak te hoeven halen. Deze nieuwe handsfree functie zal beschikbaar zijn voor ReSound ONE-gebruikers met een gratis software-update in december 2021.

De handsfree functie biedt een geheel nieuwe mogelijkheid voor ReSound ONE-hoortoestellen om audio van iPhone en iPad in twee richtingen te streamen, zoals telefoongesprekken, FaceTime-gesprekken, muziek, video’s, navigatie, Zoek mijn waarschuwingen en nog veel meer.

 

 

 

Lees meer over de Made for iPhone toestellen hier!

 

*ReSound ONE handsfree bellen is compatibel met iPhone 11 of nieuwer, iPad Pro 12,9-inch (5e generatie), iPad Pro 11-inch (3e generatie), iPad Air (4e generatie) en iPad mini (6e generatie) met iOS 15.1 of nieuwer.