Het allereerste Nikon Partner Event!

15 november 2021 was het eindelijk zo ver, het allereerste Nikon Partner Event, met als thema “Zien en gezien worden, in het Eye Filmmuseum.” Een geschikt moment om het te hebben over de succesvolle ontwikkeling van Nikon in 2021, innovatieve producten en de marketingstrategie en -activiteiten voor 2022.

Het exclusieve event werd afgetrapt met een heerlijke lunch, waarna het programma begon met de plenaire sessie. Hierin werd duidelijk dat de Nikon partners zich enorm goed ontwikkelen. Om dit te continueren wordt de marketingondersteuning voor de Nikon partners opgeschaald en staan er vier innovatieve productintroducties op het programma, waaronder de Nikon precision lens, Acurasee. Deze technologie stelt de opticien in staat om premium Nikon brillenglazen met een nauwkeurigheid van 0,01 dpt aan te bieden. Dit door de combinatie met de Vision-R 800 N, de automatische phoropter die ook zo nauwkeurig meet. Deze precisie sluit perfect aan bij de kernwaarden van Nikon en biedt de Nikon partners de mogelijkheid om de professionaliteit en het onderscheiden vermogen verder te versterken.

Vervolgens werd er uitgebreid ingegaan op de marketingcampagnes en tools die in 2022 worden gelanceerd. Nikon wordt in verschillende nationale campagnes onder de aandacht gebracht bij de consument. Daarnaast zijn er diverse instore tools in ontwikkeling zoals de Nikon Eyecast en de Ipad revealer om de winkelbeleving van de consument te vergroten.

Het programma werd vervolgd met een workshop van vervend Nikon fotograaf Michiel van Nieuwkerk over de perfecte foto voor social media. De dag werd afgesloten door cabaretier Dolf Jansen, die iedereen op geheel eigen wijze meenam in het thema “Zien en gezien worden.”

Na afloop had iedereen de mogelijkheid om de nieuwe tools te zien en te proberen en was er uiteraard ook tijd om te netwerken. Het was een zeer geslaagde eerste editie van het Nikon Partner event! Op naar 2022!  Wilt u meer weten over Nikon en de activiteiten voor 2022. Neem dan contact op met uw accountmanager van HOC.