Hoorzorg, waar uw klant ook is…

Starkey Livio is een multifunctioneel hoortoestel. Leverbaar als 2000 en 2400 AI in de private markt, maar óók in de ZN Database in de uitvoeringen 1000 (Cat 3), 1200 (Cat 4) en 1600 (Cat 5). Op afstand programmeren is standaard in alle techlevels.

Volledig met iPhone én Android mobiel te bedienen, biedt Livio natuurlijk klinkend spraakverstaan in rumoerige omgevingen, dankzij Starkey’s nieuw ontwikkelde Hearing Reality technologie. Daarnaast beschikt Livio over Starkey’s feedback onderdrukkingssysteem van topklasse, high-definition muziekweergave, Multiflex Tinnitus Technologie en Nano-Shield vochtwering. Uniek: Livio is leverbaar als oplaadbare versie met een Lithium-ion batterij die tot 30 uur meegaat. Het oplaadstation zorgt direct voor meer omzet en marge in de database. Vijf praktische 2,4 GHz accessoires maken de productlijn compleet.

Het Dual-radio 2,4 GHz platform zorgt voor topkwaliteit bij het streamen van telefoongesprekken, muziek, media en voor het koppelen met andere apparaten zoals smart televisies en Amazon Alexa.

Livio levert gegarandeerd tevreden klanten op en u een efficiënte aanpassing met uiterst gunstige inkoopcondities waaronder gratis vijf jaar fabrieksgarantie.

‘100% in de cloud’

In deze tijd van het coronavirus – maar ook in de toekomst omdat we niet weten welke bijzondere tijden ons verder nog te wachten staan – is het bijzonder belangrijk hoortoestellen volledig op afstand te kunnen programmeren. Oók en vooral in de markt van de zorgverzekeraars, omdat daar nu eenmaal met 84% van onze markt grote volumes worden gerealiseerd.

Met “Hoorzorg waar u ook bent” heeft u de mogelijkheid de toestellen volledig op afstand via het internet te programmeren. Door deze functie te gebruiken, biedt u een onderscheidende service voor uw klanten. Het is naar onze overtuiging de toekomstige dienstverlening van audiciens, een mix van persoonlijk contact én via de Cloud op afstand. Zeker op dit moment, wanneer uw klanten uw winkel zelfs vrijwel helemaal niet kunnen bezoeken. De komende maanden verwachten we dat vooral senioren voorzichtig zullen blijven met persoonlijke ontmoetingen, u komt hieraan tegemoet met ‘Hoorzorg waar u ook bent’.

Bekijk de replay on demand webinar ‘Hoortoestellen programmeren op afstand’ en ontvang direct vijf StAr scholingspunten

Met deze presentatie (duur 26 minuten) wordt u volledig geïnformeerd over alle mogelijkheden van programmeren op afstand. Hoe kan uw klant u een aanpassingsverzoek sturen en hoe communiceert u vervolgens in de Cloud met uw klant? Aanvullend vertellen wij u hoe uw klant de Zelfcheck functie kan gebruiken om zelf de hoortoestellen eenvoudig te controleren op functioneren voor u wordt geraadpleegd.

Niet gezien maar wel belangstelling? Schrijf dan hier in voor de Replay van dit Webinar. Dat kunt u daarna volgen waar u maar wilt en wanneer het u uitkomt. U kunt eventueel vragen stellen in de chatbox, uw vragen worden niet live beantwoord, maar ontvangen en beantwoorden wij met een persoonlijke mail.

Houd uw StAr registratie bij de hand, binnenkort worden automatisch vijf StAr scholingspunten voor u bijgeschreven.

Meer informatie over alle Starkey webinars en hoe u totaal 23 StAr punten kunt realiseren, vindt u hier.

Bel of mail ons gerust als we iets voor u kunnen doen! Wij zijn 100% voor u bereikbaar! Take care and stay healthy!

Accountmanagers Starkey Nederland
Suzanne Bus | suzanne@kindhoren.nl – 06-183 542 27
Jeroen Douw |jeroen@kindhoren.nl – 06-220 620 70

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Distributeur voor Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11   info@KINDHOREN.nl

www.kindhoren.com

www.starkey.nl