Hoya Volumedeal in 2021

Optitrade Retailgroep staat al bijna 40 jaar naast u als zelfstandig ondernemer en heeft voor ogen uw positie in de lokale markt te versterken. Door met verschillende optiekpartners en leveranciers samen te werken zijn wij in staat u op diverse vlakken kwalitatief te ondersteunen.

Recente ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat we de samenwerking tussen Optitrade en HOYA een nieuwe impuls kunnen geven.

Wij zijn dan ook blij dat er weer een stevige basis is om de banden aan te halen en met de intentie om dat voor langere tijd te doen. Hiermee kunnen we onze gezamenlijke doelstelling, het sterker maken van de zelfstandige opticiens invullen.

Als resultaat hiervan zullen wij u een aantrekkelijk voorstel doen om voor het komende jaar een HOYA volumedeal (1 jarig en 2 jarig) af te sluiten.

Hiervoor kunt u zich binnenkort inschrijven. Over de exacte inhoud van de nieuwe volumedeal zult u in januari 2021 geïnformeerd worden.

Mocht u daar niet op kunnen/willen wachten zijn de Optitrade en HOYA account managers beschikbaar voor het inplannen van een afspraak om u hierover te informeren.