Kalibratie Maico of MedRx apparatuur en aanbieding MedRx tablet audiometer

In deze lastige tijd waarin iedereen door de maatregelen rondom het coronavirus is getroffen, kijkt Diatec graag met u naar de toekomst waarin u weer aan de slag kunt. Tegen die tijd willen we zorgen dat u weer volle kracht vooruit kunt om het jaar wat nog over is zo goed en efficiënt mogelijk te benutten.

Daarom willen we u als Diatec klant met Maico of MedRx apparatuur nu al van dienst zijn. Wij kunnen uw systeem tijdens de intelligente lockdown kalibreren, zodat u straks niet op ons hoeft te wachten maar direct weer aan de slag kunt gaan met uw klanten.

Als de kalibratie van uw systeem tussen nu en 3 maanden verloopt en u wilt gebruik maken van ons aanbod, neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31 20 545 57 86 of via e-mailadres info@diatec-diagnostics.nl. Heeft u een systeem dat later in het jaar gekalibreerd moet worden? Dan mag u ook contact met ons opnemen, dan plannen we alvast een afspraak in op een tijdstip wat voor u uitkomt.

Ook willen wij uw aandacht vragen voor de MedRx tablet audiometer met verzend- en retourbox. Op deze manier kan er op afstand door uw cliënt zelf een audiogram gemaakt worden, uw cliënt kan met de retourbox de tablet audiometer naar u terugsturen waarna u de hoortoestellen kunt aanpassen aan de hand van de gemaakte audiogram.

Voordelen MedRx tablet audiometer:

  • Compatibel met Noah
  • Eenmalige kosten
  • Betrouwbaar
  • Na corona ook te gebruiken in de wachtruimte

In deze tijd kan deze werkwijze handig zijn, daarom hebben wij een aantrekkelijke aanbieding voor u gemaakt. Neem contact op met uw Oticon, Bernafon of Diatec accountmanager voor meer informatie.

Diatec
Kuiperij 5
1185 XS  AMSTELVEEN
Tel: +31 20 545 57 86
E-mail: info@diatec-diagnostics.nl