Kering Eyewear Nieuw Partnerschap met Chloé

Kering Eyewear en Chloé zijn verheugd hun samenwerking aan te kondigen voor het ontwerp, de ontwikkeling, de productie en de wereldwijde distributie van Chloé Eyewear. De eerste release onder deze exclusieve samenwerking is de nieuwe Chloé Spring Summer 2021 collectie, die een uitgebreid assortiment dameszonnebrillen en correctiemonturen omvat, en een mini-me selectie voor kinderen. De nieuwe collectie is vanaf nu op afspraak te bezichtigen en u kunt bestellingen plaatsen voor levering in januari 2021.

Chloé is een belangrijke toevoeging aan de Kering Eyewear portfolio en verrijkt het aanbod met een merk dat vrouwelijk en gedurfd is. De nieuwe brillencollectie omarmt perfect de mentaliteit van de Chloé vrouw: zelfverzekerd, vrolijk en chic, die geen logo nodig heeft om haar vrijgevochten houding en gracieuze persoonlijkheid te bevestigen.

De overeenkomst versterkt de Kering Eyewear alliantie met de Richemont Group, met wie ze al een partnerschap zijn aangegaan voor merken als Cartier & Montblanc.

Als u geïnteresseerd bent in het verkopen van Chloé Eyewear of als u meer informatie wilt over hoe u kunt samenwerken met Kering Eyewear, neem dan contact op met Willem Schrijnemakers voor meer informatie.
willem.schrijnemakers@kering.com
+31 (0)6 57 05 36 62