Menicon biedt online educatie

In deze bijzondere tijd heeft Menicon de digitale educatieve werkzaamheden een boost gegeven. Ze doen hun best u te voorzien van leuke en informatieve trainingen, blogs en vlogs. Er is genoeg beschikbaar en mocht u behoefte hebben aan educatie over specifieke onderwerpen, dan ontvangt Menicon uw suggesties graag via educatie@menicon.nl.

Hieronder leest u meer over het aanbod van Menicon.

Online trainingen
Er staan inmiddels 3 verschillende Miru-trainingen online. Miru lenzen zijn ideaal voor zeer veel verschillende dragers. De maandlenzen en daglenzen hebben allemaal hun eigen unieke voordelen die uitgebreid besproken worden binnen de trainingsmodules.
Miru 1day Flat Pack | Miru 1day UpSide | Miru 1month

Blogs
Op onze website zijn artikelen beschikbaar over zeer diverse contactlensgerelateerde onderwerpen. Lees bijvoorbeeld “Meet eens over de lenzen heen” door Sander Sterk, “Contactlenshygiëne en besmetting van de lenshouder” door Fokko Trip of “Contactlenzen na corneale crosslinking” door Erik van der Ven. Alle artikelen zijn te vinden op ons blog.

Contactlens Quiz
U heeft hem wellicht al voorbij zien komen, de Contactlens Quiz. In deze gratis online quiz wordt uw kennis op het gebied van contactlenzen aan de hand van diverse vragen aardig op de proef gesteld. Denkt u echt alles te weten over contactlenzen? Kijk of dat klopt en vul de interactieve quiz vandaag nog in!

Sanders Lunch Break Sessies
Onze collega Sander heeft de camera opgepakt en is gaan vloggen! In de eerste afleveringen van Sanders Lunch Break Sessies bespreekt hij per video één of meerdere vragen van de Contactlens Quiz. Hij legt uit wat het goede antwoord is en waarom. Korte, informatieve, praktijkgerichte video’s. Lekker voor bij de boterham.

Veel kijk- en leesplezier! Namens het Menicon Team.

Postbus 47, 7800 AA, Emmen Nederland
+31(0)591 61 06 40
info@menicon.nl
www.menicon.nl