Nieuw in portfolio van Menrad: BOGNER

HIGH END SPORTMODE SINDS 1932
Exclusieve ontwerpen gecombineerd met onvoorwaardelijk sportief-elegante esthetiek en uitstekende kwaliteit kenmerken de luxueuze stijl van de Bogner Eyewear-collectie. De nieuwe collectie maakt gebruik van een discreet en onopvallend kleurenpalet in lichte, transparante tinten en biedt een “slimline” naast de klassieke lijn voor een extra hoog draagcomfort.
Een highlight in de collectie is de Sideshield – een eerbetoon aan de legendarische vintage skibrillen. Het vertegenwoordigt het DNA van Bogner ten voeten uit. De Bogner Eyewear collectie van Herfst / Winter 2019 presenteert een fascinerende, exclusieve en verfijnde collectie bestaande uit 19 correctiemonturen en 13 zonnebrillen in 3 of 4 kleuren.

Over BOGNER

Het internationaal succesvolle lifestylebedrijf Bogner is de toonaangevende leverancier van exclusieve, luxe sportkleding en designermode. Het merk richt zich op creativiteit, kwaliteit en functionaliteit. De nieuwe Bogner Eyewear-collectie voor dames en heren bevat zonnebrillen en brilmonturen die een functionele focus bieden in combinatie met high fashion en luxe.
Sinds 1932 is BOGNER een particulier bedrijf opgericht door Willy senior en Maria Bogner. Bogner wordt algemeen beschouwd als de uitvinder van sportmode. Terwijl Maria Bogner de eerste was die besefte dat functionaliteit en mode goed bij elkaar passen, zoals elk seizoen opnieuw bewezen door het Bogner ontwerpteam.

Meer informatie:

Menrad Nederland BV
Van Nelleweg 1, Koffie 2.130
3044 BC ROTTERDAM
Patricia de Vries, Tel: 010-3160580,
p.devries@menrad.nl