Menuet, het nieuwe Line Art ontwerp

Line Art Charmant is premium eyewear voor verfijnde, moderne vrouwen die zich altijd onderscheiden van de massa met een elegante en modieuze stijl. De collectie is geïnspireerd door de harmonie en schoonheid van muziek, en is gemaakt van Excellence Titan, een Charmant-gepatenteerde titanium legering. Het materiaal Excellence Titan zorgt niet alleen voor superieur comfort, maar ook voor een sierlijk uiterlijk. Line Art is een bewijs van schoonheid, stabiliteit en flexibiliteit; de monturen zijn zo licht en zo comfortabel, dat je het pas gelooft als je een montuur opzet.

Menuet, het nieuwe Line Art ontwerp
Charmant presenteert dit voorjaar een passende nieuwe lijn in de exclusieve Line Art collectie, genaamd Menuet. Deze lijn omvat chique, luxe modellen met speels “dansende” veerlijnen die in elkaar gevlochten zijn en perfect synchroon met elkaar verbonden zijn. Deze luchtige composities worden versterkt door sublieme kleurencombinaties, verkrijgbaar in randloze-, nylor- en volledig omrande stijlen. Het weergaloze comfort van Line Art wordt versterkt door soepele, vooraf afgestelde oortips en uniek aanpasbare neuspads.

XL2147 (randloos)
Dit slanke en flexibele montuur uit de premium Line Art Charmant collectie is een stukje luxe dat er prachtig uitziet en zo licht aanvoelt dat je nauwelijks merkt dat je het draagt. De bijna onzichtbare en zeer vrouwelijk gevormde lenzen vormen een contrast met de metallic details op de neusbrug en hoekstukken. In elkaar gevlochten, tweekleurige lijnen lopen over in gladde oortips die bijdragen aan het hoge draagcomfort en de goede pasvorm van het montuur.

XL2148 (volrand)
Dit volrand model uit de Menuet lijn van Line Art Charmant is tijdloos en elegant. Het eenvoudige vierkante voorstuk, gemaakt van licht en flexibel Excellence Titan wordt geaccentueerd door smaakvol versierde hoekstukken en in elkaar gevlochten veerlijnen. De twee kleuren en de schitterende accenten versterken dit ultra-comfortabele montuur.

XL2149 (Nylor)
Deze prachtige nieuwe look uit het exclusieve Line Art Charmant collectie heeft alle kenmerken die
we van dit gerenommeerde Japanse brillenmerk verwachten: ongelooflijk comfortabel, zeer
lichtgewicht, zorgvuldig gedetailleerd en bijzonder mooi. De wenkbrauwlijn is onmiskenbaar
vrouwelijk luxueus geaccentueerd in violet, goud of zwart. Gestroomlijnde hoekstukken gaan over
in een overtuigende veerconstructie met tweekleuren effect.

Contact
Tel: +31 (0)348 416646
Email: sales@charmantgroup.nl