Monkeyglasses’ AW19 collection viert het 10-jarig bestaan

Terugkijkend, kunnen we niet trotser zijn op alles wat we bereikt hebben de afgelopen tijd! Wij geloven dat iedereen een rol model kan zijn. Daarom omarmen we onze eigen moed en hebben we ons best gedaan om de weg te volgen van “zero waste” beleid, “recycled paper” verpakking, “biodegradable“ katoenacetaat, “recycled“ roestvrijstaal, donaties aan “Save The Orangutan“ en onze samenwerking met de organisatie “Syn For Sagen.””Om maar een paar namen te noemen” verklaren Mai-Britt & Morten Seaton, eigenaren van Monkeyglasses.

The AW19 collectie is gebouwd op moed. Vanuit het latijns wordt “courage” aangeduid met “hart” en “gevoelens”, maar de tijd en generaties hebben de betekenis veranderd.
Moed werd een synoniem voor “dapperheid” en “het vermogen om dingen te doen die je beangstigen.”
Geschiedenis heeft eeuwenlang moed aanbeden.

“De moed hebben om te tonen wie je bent is schaars en speciaal.” Bij Monkeyglasses geloven we dat helden degenen zijn die niet bang zijn zichzelf te zijn en daarom dragen we onze jubileum collectie op aan iedereen die de innerlijke kracht heeft om te zijn wie je bent . Wees trots op je keuzes! ”Wij koesteren jou, je onuitgesproken moed en het verschil dat je kan maken, voor jezelf en de wereld” ,aldus Mai-Britt & Morten Seaton.

Monkeyglasses
Ved Klosteret 2
2100 Copenhagen
monkeyglasses.dk

Www: www.monkeyglasses.com

E. service@monkeyglasses.com

T. +45 331 113 22