NCC 2024: Optitrade presenteert Optiview Private Label Optiview

Welkom op de landingspagina van Optitrade Logistiek Centrum en Optitrade Retailgroep voor het NCC-evenement op 10 & 11 maart 2024 in Veldhoven! We zijn verheugd om onze aanwezigheid aan te kondigen, waarbij ons toegewijde team klaar staat om in gesprek te gaan met alle deelnemers en leveranciers.

Tijdens deze bijzondere gelegenheid staat ons exclusieve private label, Optiview, centraal. Ontdek de innovatieve en hoogwaardige producten die Optiview te bieden heeft, en leer meer over hoe we bij Optitrade streven naar kwaliteit en klanttevredenheid.

We nodigen je uit om langs te komen en met ons in contact te treden. Samen kunnen we de mogelijkheden verkennen en de toekomst van de optiekbranche vormgeven. Tot 10 & 11 maart op het NCC in Veldhoven!

We verwelkomen jullie graag op stand 01

Verbind op het NCC met Jeroen Hellemans

“Met verbinden wordt bedoeld: In staat zijn om zowel te geven als te ontvangen”

Jeroen Hellemans is per 14 November 2023 aangewezen als directeur van OLC-Friederichs. In Heemstede is het Optitrade Logistiek Centrum gevestigd (OLC): een unieke samenwerking tussen Optitrade en Friederichs. Het Logistiek Centrum biedt klanten in de optische & audiologie branche o.a. een efficiënte werkwijze met een juiste voorraadsituatie, mogelijkheden tot bezorging bij de consument thuis, snelle levertijden en gunstige prijzen.

Klik hier om een afspraak in te plannen tijdens het NCC op 10 & 11 Maart met Jeroen Hellemans

Oogmeetweken Campagne

Goed nieuws! Na het grote succes van vorig jaar organiseert Optitrade in 2024 weer een editie van de Oogmeetweken. Dit jaar zal de campagne in een verfrissend jasje worden gestoken, wat voor jou betekend dat er nog meer winkelverkeer zal binnenkomen!

Van 2 september t/m 12 oktober 2024 staan zelfstandige opticiens volop in de aandacht via een aansprekende nationale campagne.

Ook u als leverancier kunt hier uw voordeel mee doen en wij informeren u graag over de mogelijkheden om deel te nemen aan de Oogmeetweken 2024.

Net als vorig jaar hebben we diverse pakketten met communicatiemiddelen samengesteld.

Vragen over het OLC?

Meld jezelf aan via onderstaand contactformulier & ontvang een goodiebag bij het bezoeken van onze stand #01 tijdens het NCC evenement.

Mail ons