Nieuw compact slijpautomaat van EyeVinci

Op zondag 3 en maandag 4 februari liet EyeVinci optiek Nederland kennis maken met de nieuwste generatie slijpautomaat tijdens de Centrop Sales in Nijkerk. De Nidek LEXCE Trend is een compacte slijpautomaat met boor-, groef- en afzoetfunctie en kan optioneel geleverd worden met ingebouwde digitale blocker en 3D hoog curve montuurtracer.

“Onze stand op de Centrop Sales is een echte LEXCE Trend experience. Hier kun je zelf de intuïtieve bediening van de LEXCE Trend ervaren door het gebruik van iconen op een kleuren touchscreen”, aldus Pim van der Vliet, Sales Director EyeVinci.

 De machine scant optisch de boorgaten van “glasbrillen” en biedt de mogelijkheid vormen digitaal aan te passen.  De Lexce boort onder verschillende hoeken en zoet en groeft volautomatisch. Deze machine is een absolute aanvulling voor de opticien die zijn klant adequaat van dienst wil zijn en een kwalitattief hoogwaardig product wil afleveren. De compacte behuizing van de Lexce Trend vraagt bovendien weinig ruimte in uw werkplaats”.

De Nidek LEXCE Trend is ook te gebruiken in combinatie met de ICE Mini+ of ICE 900 blocker en/of verschillende tracer types.