Nieuw! SHT Table Mircophone

Een zeer bruikbaar accessoire voor belangrijke nieuwe verkoopkansen: Starkey Hearing Technologies Table Microphone.

Deze microfoon – die compatible is met alle Livio en Livio AI hoortoestellen – is voorzien van acht microfoons en bevat meerdere functies:

Automatic mode
De tafelmicrofoon kiest zelf welke spreker prioriteit krijgt en filtert storend geluid weg welke met de overige zeven microfoons wordt opgevangen.

Manual Mode. Door touch-bediening kan de gebruiker zelf kiezen op welke spreker hij zich willen richten.

Remote Microphone Mode. Wanneer de compacte microfoon met het bijgeleverde nekklusje om de nek van een spreker gedragen wordt kan deze worden ingezet om één enkele spreker te volgen.

TV Streamer. Door middel van de bijgeleverd 3,5 mm jackkabel, kan de accessoire ook worden gebruikt als TV-streamer.

Wired Headphone. In de verpakking van de tafelmicrofoon worden nieuwe oordopjes meegeleverd, zodat men deze microfoon ook zonder hoortoestellen kan gebruiken. Handig dus, óók voor goedhorenden.

Starkey Accountmanagers Guillaume, Suzanne en Jeroen, EUHA 2019

De Table Microphone zal later in december in Nederland en België beschikbaar zijn voor de verkoop.

Auto Aan/Uit (alleen voor Livio AI 2400)
Wanneer de hoortoestellen uit het oor worden gehaald en op een plat oppervlak gelegd, schakelen de hoortoestellen zich – met dank aan de biosensoren – na vijftien minuten vanzelf uit. Zodra de hoortoestellen weer opgepakt worden, gaan ze ook automatisch weer aan.

Herinneringen
Met een update van Starkey’s Thrive app is het mogelijk om herinneringen in te stellen. Denk hierbij aan een reminder voor het innemen van medicatie of voor een tandartsafspraak. Om geen enkele afspraak meer te vergeten, kan de gebruiker deze eenvoudig in de app (in het nieuwe menu genaamd ‘Herinneringen’) invoeren.

Op het ingevoerde tijdmoment wordt deze herinnering vertaald naar spraak en in het Nederlands uitgesproken in het oor.

Android Streaming for Hearing Aids (ASHA)
Na de update is het nieuwe protocol voor Android-streaming beschikbaar, mits de smartphone is voorzien van de nieuwste software-update ‘Android 10’. Hierdoor is het voor nog meer mensen mogelijk om direct vanaf de telefoon naar de hoortoestellen te streamen.

Andere wijzigingen
Een gemakkelijk door de eindgebruiker uit te voeren update van Starkey’s Thrive-app leidt tot nog meer nieuwe mogelijkheden. Denk hierbij aan de functie ‘Hoorzorg waar u ook bent’, waarbij het nu ook mogelijk is om een verkorte procedure op te starten door een “snelverzoek” naar de audicien te sturen.

Daarnaast is het na de update nog gemakkelijker om via de app een Android-telefoon te koppelen met de Livio’s.

Door de iOS 13 update worden nu optioneel alle geluiden van Apple’s iPhone doorgegeven aan de hoortoestellen, dus ook bijvoorbeeld het geluid van het toetsenbord of reminders van de agenda. Dit is overigens ook weer gemakkelijk uit te schakelen door de iPhone op “mute” te zetten.

Accountmanagers Starkey Nederland
Suzanne Bus | suzanne@kindhoren.nl – 06-183 542 27
Jeroen Douw |Jeroen@kindhoren.nl – 06-220 620 70

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Distributeur voor Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11   info@KINDHOREN.nl

www.kindhoren.com

www.starkey.nl