Nieuw winkelconcept: World of Hearing

De tweede winkel van ‘World of Hearing by Schoonenberg’ wordt op vrijdag 4 oktober feestelijk geopend in winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam. In The Mall of the Netherlands – het grootste winkelcentrum van Nederland – introduceert Schoonenberg een nieuw winkelconcept voor hooroplossingen dat zich onderscheidt van de meer traditionele hoorwinkels. Klanten kunnen er terecht voor een totaalbeleving op het gebied van horen. Van altijd de nieuwste hoortoestel innovaties, passende gehoorbescherming voor jong en oud tot oplossingen voor complexe gehoorproblemen zoals tinnitus. Vanaf 10.00 uur staat koffie en lekkers klaar en is iedereen van harte welkom om de nieuwe winkel te komen bezichtigen.

De nieuwe winkel draait om interactieve beleving. Klanten kunnen letterlijk zelf aan de slag. Meest uniek is de zogenoemde Experience Room met de beste geluidsbeleving. Mensen die nog geen hoortoestel hebben, kunnen hierin ervaren welk hoortoestel het beste helpt. Met een druk op de knop kunnen verschillende situaties worden getest. Of het nu een restaurant is, of een vergadering… Je zit er middenin. De speciale ruimte is niet alleen geschikt voor mensen die slecht horen maar ook voor hun partner of familie.
Zij kunnen hier ervaren wat een slechthorende nu eigenlijk hoort. Dat is vaak een eye opener en zorgt voor veel meer begrip.

Lees verder.

Bron: voorburgsdagblad.nl