Modern | Elegant | Expressive, M16 De nieuwe collectie van Lunor

M16 Collectie

In de nieuwe collectie M16 komen heldere lijnen en een minimalistisch ontwerp samen met ovale en ronde vormen in trendy panto- of panatomische stijl. Het fijne roestvrijstalen montuur zit ultralicht op de neus; verstelbare neuspads gemaakt van puur en vooral huidvriendelijk titanium, samen met tempels bedekt met zacht acetaat, maken het draagcomfort compleet. Deze nieuwe toevoegingen staan voor moderne elegantie en subtiele verfijning – ontworpen om de persoonlijkheid van de drager te accentueren op elk moment.

Onder de vele brilmontuurontwerpen is de panto-vorm waarschijnlijk de meest populaire. Geen wonder, want het flatteert veel gezichtsvormen, en als uniseks vorm is het veelzijdig en kan het op vele manieren worden gecombineerd. Lunor presenteert haar nieuwste versie, de M16, die veelzijdig is en absoluut modern. De kleurselectie is ook veelzijdig: De collectie M16 straalt met hoogwaardige kleurtinten in trendy matte afwerking. Om ervoor te zorgen dat het plezier van deze brillen vele jaren duurt, wordt elk montuur in een uitgebreid proces met de hand voorbereid voor het aanbrengen van de coating. Deze speciale voorbewerking draagt bij aan de uitzonderlijke duurzaamheid van de meerlagige parelmoercoating, aan de zachte aanraking van het oppervlak ondanks de matte afwerking, en aan een ingetogen glans. De M16 is verkrijgbaar in de kleurtinten speciaal gemengd voor Lunor: satijn goud, satijn braambes, satijn blauw en satijn zwart – voor een individuele uitstraling die zowel tijdloos als actueel is. De M16-lijn wordt vervaardigd door ervaren brillenmakers in onze eigen fabriek LUMAG nabij Pforzheim.

Regionaal en met toewijding geproduceerd
De fijne roestvrijstalen monturen zijn ontworpen in de ontwerpwerkplaats in Bad Liebenzell. De M16-lijn wordt vervaardigd door ervaren brillenmakers in onze eigen fabriek LUMAG nabij Pforzheim. Kleine handgemaakte meesterwerken “made in Germany” komen daar tot stand met precieze toewijding – dat betekent niet alleen lokale productie, maar ook korte transportroutes, aanzienlijk verminderde CO2-uitstoot en de beste, duurzame productkwaliteit.

Bron: LUNOR