NIEUW! Starkey Livio per 1 juni óók in de ZN Database!

Welkom bij de hoor revolutie, nu óók in de ZN Database!

Dit voorjaar heeft Starkey Hearing Technologies ’s werelds eerste multifunctionele hoortoestel met kunstmatige intelligentie op de markt gebracht.

Livio® AI Healthable hoortoestellen – leverbaar in de Private markt – beschikken over geïntegreerde sensoren en kunstmatige intelligentie voor het volgen van lichamelijke activiteit en het analyseren van mentale gezondheid. Een ongeëvenaarde geluidskwaliteit gaat samen met een breed scala unieke technische functies.

Voor de in Nederland belangrijke markt van de zorgverzekeraars stelt de fabrikant Livio® nu ook voor in de ZN Database in de uitvoeringen 1000 (Cat 3), 1200 (Cat 4) en 1600 (Cat 5).

 

 

Niet met de unieke sensoren, wel met natuurlijk klinkend en helder spraakverstaan in rumoerige omgevingen, dankzij Starkey’s eigen, nieuw ontwikkelde Hearing Reality technologie. Daarnaast beschikt Livio® ook over Starkey’s feedback onderdrukkingssysteem van topklasse, high-definition muziekweergave, geavanceerde Multiflex Tinnitus Technologie en Nano-Shield vochtwering om het toestel te beschermen voor een betrouwbaar lange levensduur.

Het Dual-radio 2,4 GHz platform zorgt voor topkwaliteit bij het streamen van telefoongesprekken, muziek, media en voor het koppelen met andere apparaten zoals smart televisies en Amazon Alexa. Met “Hoorzorg waar u ook bent” heeft u de mogelijkheid de toestellen volledig op afstand te programmeren. Oók leverbaar als oplaadbare versie met een Lithium-ion batterij die tot 30 uur meegaat. Vier nieuwe accessoires zorgen voor extra omzet en marge.

Het zijn producten die gegarandeerd een tevreden klant opleveren en u een efficiënte, praktische aanpassing bieden met uiterst gunstige condities compleet met standaard en gratis vijf jaar fabrieksgarantie.

De Muse iQ productlijn blijft overigens – maar nu voor u als Optitrade deelnemer met een extra gunstig prijskaartje – gewoon in de collectie.

Starkey’s ideaal – goed horen voor al diegenen die dat nodig hebben – sluit aan bij datgene waar de fabrikant wereldwijd voor staat: het beste voor uw klant, zowel in de zorgverzekerings- als in de private markt.

 

  • Download hier de nieuwe Livio consumentenbrochure (juni 2019)
  • Download hier de Livio AI consumentenbrochure (april 2019)
    Download hier de nieuwe Starkey Product Referentie gids voor een handig en compleet overzicht van alle hoortoestellen en accessoires
  • Klik hier voor een overzicht van beschikbaar winkelpromotie materiaal
  • Klik hier voor de Starkey Optitrade inkoopcondities Private markt (alleen beschikbaar voor Optitrade klanten)
  • Klik hier voor de Starkey Optitrade inkoopcondities ZN Database markt (alleen beschikbaar voor Optitrade klanten)

Meer informatie:

Starkey Hearing Technologies
Tel: 055 360 21 11

info@KINDHOREN.nl

www.kindhoren.com