ReSound presenteer: Een nieuw tijdperk van horen

Bent u benieuwd hoe de toekomst van hoortoestellen eruitziet en hoe gebruikers binnenkort moeitelozer kunnen communiceren met de wereld om hen heen? En wist je dat er een gloednieuwe generatie Bluetooth op komst is, waardoor de huidige versie waarmee alle hoortoestellen momenteel verbinden, binnenkort verouderd zal zijn?

Bij ReSound zijn we gepassioneerd bezig met onze missie: “mensen dichter bij elkaar brengen”. Dag en nacht werken we aan innovatie en ontwikkeling om deze visie te verwezenlijken.

Tijdens onze workshop zult u een nieuw tijdperk van horen ervaren met ons nieuwe hoortoestel, de ReSound Nexia. Het is niet alleen het kleinste oplaadbare hoortoestel op de markt, maar ook ’s werelds eerste hoortoestel dat echt verbinding kan maken met Bluetooth LE Audio-apparaten en Auracast.

Speciaal voor de Optitrade Marathon hebben we onze ReSound Guru, Miguel, vanuit ons hoofdkantoor laten overvliegen. Hij staat klaar om u een kijkje te geven in de toekomst van hoortoestellen en de nieuwste technologieën die de manier van communiceren voorgoed zullen transformeren.