Starkey

Revolutionair ontwerp

Het assortiment slimme hoortoestellen van Starkey blijft groeien. De laatste toevoeging: een CIC hoortoestel met een geïntegreerde Bluetooth antenne in het trekkoord. Jeroen Douw, Commercieel directeur van Starkey Benelux, legt uit: “Slimme hoortoestellen zijn definitief geadopteerd. Moderne klanten zijn tegenwoordig helemaal gewend aan intelligente apparaten en connectiviteit.

Echter, voor CIC hoortoestellen lag hier voorheen altijd een technische uitdaging. Doordat ze dieper in de gehoorgang zitten en Bluetooth een relatief laag vermogen heeft is het doorgaans lastiger om een stabiele verbinding te verkrijgen. De engineers bij Starkey hebben dit op een revolutionaire manier opgelost. Het trekkoordje is nu voorzien van een 2.4 GHz Bluetooth antenne.”

Moeiteloos kiezen

Met de laatste uitbreiding biedt Starkey een zeer breed en diep portfolio aan slimme hoortoestellen met Bluetooth en speelt hiermee in op de trend van op maat gemaakte In-Het-Oor hoortoestellen. Dit betekent meer keuze voor de klant, meer verkopen voor de audicien en meer opties om een bredere doelgroep aan te spreken. Dat laatste biedt nieuwe mogelijkheden om mensen die nog twijfelen over de aanschaf van een hoortoestel over de streep te trekken. Het hoortoestel stigma bestaat immers nog steeds. En discrete, op maat gemaakte hoortoestellen, slaan een brug. Dat deze belangrijke trend – met de juiste producten – benut kan worden laat Starkey dan ook zien met een  marktaandeel groei van meer dan 50% procent op het gebied van IHO hoortoestellen.

Minder stoeltijd

Uit eigen onderzoek weet Starkey inmiddels dat slimme hoortoestellen en connectiviteit een belangrijke bijdrage leveren aan de klanttevredenheid. In de praktijk gaan aanpassingen sneller, voelt de gebruiker zich meer begrepen en wordt er minder vaak een beroep gedaan op de nazorg van audiciens. Dit resulteert in minder stoeltijd en een hogere servicebeleving. Het neveneffect is dat klanten eerder overgaan tot een herhalings-of vervangingsaankoop bij dezelfde Audicien.” Starkey biedt AI en Healthable™

techniek aan vanaf Categorie 3 van de ZN Database.

Meer hoorcomfort

Met Starkey’s laatste firmware update belooft men meer hoorcomfort voor de klant en meer gemak voor de audicien. Zo zijn er diverse verbeteringen, onder andere op het gebied van handsfree telefoneren, ruisonderdrukking en geluidskwaliteit. Voor Audiciens is er nu een sterk verbeterde webgebaseerde TeleHear omgeving en zijn er verbeterde metingen en geavanceerde mogelijkheden voor het aanpassen van de dubbeltik functie. Een geheel nieuwe Thrive App zorgt voor een verbeterde connectiviteit en stabiliteit met Android toestellen.

U kunt nu al een pre-order plaatsen!

Wilt u meer informatie over de nieuwe Starkey CIC met Bluetooth of een pre-order plaatsen? Neem dan even contact op met Starkey!

 

Starkey Nederland
KIND HOREN | Starkey Benelux
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11   info@KINDHOREN.nl

Accountmanagement Starkey Benelux
Jeroen Douw | jeroen@kindhoren.nl – Mobiel: +31 (0)6-220 620 70
Thom Boschloo | thom@kindhoren.nl | Mobiel: +31  (0)6-285 808 69
Robbert Dingenouts | robbert@kindhoren.nl | Mobiel: +31 (0)6-183 542 27
Guillaume Lapere | guillaume@kindhoren.nl – 06-430 589 22

www.kindhoren.com
www.starkey.nl