Suizen, piepen, zoemen, fluiten – Signia helpt!

Tijdens de “Week van Oorsuizen” vertelt Signia u graag meer over onze tinnitus oplossingen. De Signia toestellen zijn voorzien van de unieke Notch therapie, dit is echt onderscheidend en kan verlichting bieden aan klanten die hier last van hebben.

De nieuwste ontwikkeling in hoortoestellen voor tinnitus is de exclusieve ingebouwde tinnitus Notch therapie. Door een combinatie van de nieuwste technologie en voortschrijdend wetenschappelijk inzicht is Notch therapie in staat tinnitusgeluiden te verminderen zonder dat daarvoor extra geluiden hoeven te worden toegevoegd.

Dit is de meest onopvallende manier om tinnitus aan te pakken. Bij deze manier van tinnitusbestrijding hoort uw klant geen extra geluidssignalen. De Notch therapie voorkomt juist overstimulatie en geeft de hersenen de gelegenheid om opnieuw te leren tinnitus-symptomen, zoals een piep in de oren, te negeren. Notch therapie biedt verlichting op korte en lange termijn en is daardoor een radicaal andere oplossing.

Lees meer over tinnitus en de Signia tinnitus Notch therapie in deze blog.

Daarnaast heeft Signia onderstaande infographic samengesteld. Hierop hebben zij enkele feiten en oplossingen rondom tinnitus voor u in één makkelijk te lezen overzicht gezet.

Heeft u vragen over de tinnitus Notch therapie van Signia of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling Customer Service van Signia via 088 1466 600 of info.nl@sivantos.com.