Talba gepersonaliseerde artikelen – oneindige mogelijkheden

Talba Nederland is 60 jaar geleden opgericht als groothandel in etuis en accessoires voor de optiek. Echter tegenwoordig werken we aan gepersonaliseerde artikelen voor verschillende branches (o.a. mode, automotive en audiologie ) en verkopen wij onze producten niet alleen in de Benelux maar ook in Duitsland, Frankrijk, Engeland, de Nederlandse Antillen, Spanje, Suriname, Zweden en Noorwegen.

Uw klant het allerbeste product meegeven met uw naam en logo? Bij Talba bestelt u uw afleverset in uw eigen huisstijl. U kunt uw bestanden kant & klaar aanleveren maar wij denken ook graag met u mee. Onze creatieve collega’s ontwerpen samen met u een blijvende herinnering aan uw winkel.
Zoekt u een leuke give away voor uw klanten, een leuk cadeau om u te onderscheiden of andere producten met uw naam & logo erop? Ook daarin hebben wij een breed assortiment aan steeds weer nieuwe artikelen. Laat ons weten wat u zoekt en wij informeren u wat de mogelijkheden zijn.

Talba gaat ook voor groen met milieuvriendelijkere producten.
Onze Green Originals collectie bestaat uit verschillende producten gemaakt van gerecyclede PET materialen zoals PET flessen of van gerecyclede polyester stof.
Ook daar denken we heel graag met u mee.

We verheugen ons er op weer deel te nemen aan de Audiologie Marathon en u persoonlijk te ontmoeten.