Widex: A sound like no other, ook in Widex accessoires!

Wist u dat Widex kortgeleden haar accessoires portfolio heeft uitgebreid met de SoundConnect?

Naast de bekende Widex ‘dex’ accessoires kent Widex ook een reeks aan Bluetooth hulpmiddelen.

Allereerst natuurlijk de TV-Play, een naadloze verbinding met de tv. Het is de meest veelzijdige, stabiele en gebruiksvriendelijke tv-oplossing ooit. Met een prachtig design en exclusief Kvadrat-textiel wordt TV kijken weer een plezier voor uw klanten. Het geluid is volledig aanpasbaar via de Moment-app, waardoor de kijk- en luisterervaring volledig gepersonaliseerd wordt.

Met de komst van de Sound Assist eind 2022 werd het portfolio flink versterkt. Met deze kleine multifunctionele metgezel zijn uw klanten gewapend tegen uitdagende luistersituaties. Het fungeert als een extra microfoon in complexe luisteromstandigheden en maakt handsfree telefoneren en geluidsstreaming vanaf vrijwel elk Bluetooth-apparaat mogelijk. Bovendien is de Sound Assist compatibel met ringleidingen en functioneert het als een handige afstandsbediening voor uw hoortoestellen. Kortom, een multifunctionele accessoire dat zich aanpast aan de behoeften van uw klanten.

In november 2023 werd het Bluetooth accessoire portfolio uitgebreid met de komst van de SoundConnect. Met deze kleine USB dongle wordt direct streamen vanaf PC of laptop mogelijk gemaakt naar Widex Moment hoortoestellen. Een rijke luisterervaring door stereogeluid die virtuele vergaderingen, videogesprekken of het volgen van een favoriete serie moeiteloos maken.